Hatice_00 esr417_ oluyor tabi aksama kadar biri bi taraftan diğeri öbür taraftan zırlıyo 🤣😩 ev iş yemek herşey kalıyor psikolojim çöktü resmen sürekli ikisi bi taraftan zırladıgı için
yurdagulce Hatice_00 Aleyna_Muzaffer bence koyma,ismin anlamı önemli çünkü,çok arada kalır , kararsız olur.
Zeyneplemutluluk bebeksibiri göktuğ Ömer asaf Kerem Aras Ali kerem Alparslan Emin Emir Mert Yiğit Zafer
yagmuryig bebeksibiri oğlumun adı yiğit alp ıkıncıye hamileyim buda erkekse aras ege koycam kızsa umay ada ama bir diğer isim Poyraz Ege’de hoşuma gidiyor
eemira bebeksibiri ikizlerime Muaz taha ve mahir Talha düşünüyordum ama eşim çok emin olamadı ve Mahir ve Tahir olsun dedi Sanırım öyle olacak 😊😊
birserazad ozlemmm93 Hazreti Ali yi kim sevmez ki ♥️ birinci çocuğunuz ali ya diğerine keşke muhammed vefa koysaydınız büyüdüklerinde ikisininde ismi ali olacak ikisinin ismi ali olunca da mecbur biri ali ismini kullanamayacak ztn🌸yanlış anlama tatlım fikir vermek istedim sadce
ozlemmm93 birserazad teşekkür ederim canım 🌸 evet daha yeni o ismi duydum bende hastane çıkışları kapı süsleri vs herşeyi hazır bebişin değiştiremiyorum 🫣
arelmoms bebeksibiri ilk oğlumun adı Arel, ikinciyi şuan Mete olarak düşünüyoruz. Eşim iki isim istiyor hatta Oğuz Mete olsun diye düşünüyor o konuda daha anlaşamadık. Bir başka seçeneklerimiz de Asil, Ekin, Yağız, Kaan vardı. ☺️🩵
mutluanneeeee Bizde bugün öğrendik erkeğe benziyor dedi inşallah olurda erkek olursa asil yaman olucak 🙂
_momyy ozlemmm93 bence değiştirme canım ikisinde de ali var ama çok farklı isimler yanında o yüzden hiç de göze batcak bşy yok bence gayette uyumlu güzel olmuş iki ismide kullanın ama birini söylemeyin sadce ki göze batmasın isimleri 🙂