fatma102 cizgilidefter benimde var şuan ağrım ama düzenli değil insallh duzenir duş falan aldim sıcak suyla bakalım 🙌
fatma102 miran_veannesi evet ağrı bu gün bendede varda hayırlısı bakalım inşallah düzene girer artık 39+6 olduk 🫢🫢 sağlıkla Alalim bebislerimizi insallah burda tüm anneler bir dua zinciri olusturuyoruz farkında olmadan tüm dualarımız kabul olması dileğiyle 💖💖
Simayo fatma102 aaaa o zaman sizin sancılar başlamışş!! Benim çok arada çok nadir hafif hafif. Yalancı olduklarını düşünüyorum 🤷🏻♀️
flz3576 fatma102 sağlıkla alın kucağınıza 😇 bizde 37+1 hafta 38.5 te gelsin istiyorum dayanacak halim kalmadı 😀🩷😇
NurMcanan yml03 Herşeyimiz aynı sağlıkla gelsinler umarım Normal için bekliyoruz 💚 Normal sancı ile gelmezsw suni sancı mecbur açıklık varmıydı sizde
yml03 NurMcanan Nst de sancı çıkmadığı için açıklığıma bakmadılar yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
eladmn00 fatma102 36+1 2. sezeryan beklemedeyiz gün almaya gideceğim ama çok zorlanıyorum artık rabbim bütün hamilelere yardım etsin🌸🌸
cansukzc Gecekusu42 evet ilk gebelik benim de Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın çok heyecanlıyım :))
Gecekusu42 cansukzc amin inşallah bende öyle hem heyecan hem tecrübesizlik stresi bklm hayırlısı olsun ☺️🌸
srysmy merve__12 çok teşekkürler yicem valla bende baska çarem yok son 2 gün yoksa sezaryen olcak benim 🫣 bugün doktor öyle dedi sancı var açılma yok tama yakın ananas var işe yarar inş.😅Allah’ım ne günlere kaldık 😂