Canım kızlar ,hanım kızlar ,ben 25 yaşımda evlendim bekarlıkten beri pcos vardı kilom vardı 1 yıl çocuğum olmadı iki kez iğne ilaç tedavisi oldum olmadı rahim filmi çekildim 12. Ay da hiç adet olmadan gebe kaldım o da oldu mu dış gebelik meğer o tüpünden sıvı tam geçmemiş ama devlet hastanesi diye kimse sallamamış rapora otomatik sıkıntı yok açık. Artı rahim de dar üstten ona da okey demişler çok doktor gezdim göründüm kendi çabamla hepsini araştırdım gittim geldim sorun görülmedi doktor hatası ile tüpüm alındı ölümlerden döndüm evde bayıldım eşim gelmiş gurbetteyiz 3 litre iç kanama ile acillik oldum sol tüpüm alındı herkes bebek emzirirken ben o katta sezeryan oldum koca kesik ile neyse şükür ettik buna da kalktım toparlandım 2 ay sonra doğal tekrar gebe kaldım o da oldu ikiz kese bu sefer de boş kese hop kürtaj neyse o da oldum bitti o sırada kilo verdim ,yürüyüş bandı aldım ,ot kaynattım ,ovu testi yaptım ,takviye araştırdım kullandım .2 ay sonra gebe kaldım çok şükür oğlum şuan yanım da uyuyor ha bitti mi
Yok arkadaş meme istemedi ona da üzüldüm sonra keyfi bilir dedim vs vs yani oluyor tek tüp deyip yetim öksüz muamelesi yapmayın kendinize vallahi oluyor gebelik için şart tek tüp tek yumurta tek sperm bu kadar .umarım umut olur umarım işe yarar iç rahatlatır çünkü evlat yokluğunu iyi bilirim Rabbim kimseyi dalsız budaksız etmesin .