rbdv Kafayı yemek üzereyim 24 mart 321 26 mart 600 31 mart 1384,80 Sonuçlarım bu şekilde rahim duvarım kalınlaşmış kese oluşuyot olabilir dedi doktor yarın tekrar kan istedi bu şekilde yaşayan varmı ?
elfidanr rbdv benimde düzensizdi hatta ilki dış gebelik diye ikincide oturdum ağladım Buda dış gebelik diye iki kat artmıyordu çok şükür şimdi 3 yaşında yanımda ne gelirse Allah’tan bebeğim artışlarında bence gayet iyi
rbdv momhazal_ ilk iki değer 2 günde 2 katına çıktı ama 5 gün sonra verdigim değerde yavaşlama olmuş çok korkuyorum ya
rbdv elfidanr yaaa inşallah sağlıkla kucağıma alırım çok korkuyorum yavaş yükseldi dış gebelik olur diye zaman geçmek bilmiyor
miraygmssoyyyyy rbdv 380 küsür-496-523 en son pazar günü 523 çıktı farklı hastane de Salı verdim ama onu baz almıyorum bugün kese ve yölk saç gözüktü
rbdv miraygmssoyyyyy kese gözükmesi bence iyi bir şey çünkü normalde 1500-2000 de görünüyor diyorlar en azından artışınız var gerileme veya durma yok inşallah sağlıkla kucagımıza alırız evlatlarımızı bir sorun olmadan 🙏🏻🙏🏻 hangi hastaneye gittiniz acaba
miraygmssoyyyyy rbdv inşallah birbirimize hep güzel haberler veririz ben Bursa’da yüksek ihtisasa gittim ve şansıma harika ötesi bir doktorla tanıştım normalde özel diye diretiyordum ama bugün benşm için öğle arasına bile çıkmadan 1 saate yakın uğraştı keseyi görebilmek için betalarım düsük olduğundan kaynaklı emin olmak istedi.Devlet hastanesinde böyle harika bir doktor ve ilgi göreceğimi asla düşünmezdim başkaları gibi direk karar verip yollasaydı şuan hastane de düşürme için ilaç alıyor olacaktım ama o pes etmedi süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama hayatım boyunca onun bugün ki çabasını unutmayacağım.Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
rbdv miraygmssoyyyyy ayyy inşallah ya ilk gebeligim bide sizinde öyleymiş sanırım bence o doktoru bırakmayın kontrollerde ona gidin çünkü genelde az artış olduğunda hemen başından sagar gibi kan verin diyip gönderiyorlar bana max 1-2 dk falan baktı ben istanbul pendik marmara hastanesine gittim. 3 kez betayı özelde verdim yarın devlette vermeyi düşünüyordum ama vazgeçtim hep verdigim yerden devam edeceğim
miraygmssoyyyyy rbdv lütfen hep aynı yerden vermeye çalışın farklı hastane ve labaratuar bir kez dahi olsa çok üzüp strese sokuyor insanı doktorlar da bunu tavsiye etmiyor çünkü hepsinin referans aralığı farklı.Doktorunuzda yeterince ilgili değilse değiştirin zaten fazlasıyla hassas bir süreçteyiz
rbdv miraygmssoyyyyy evet çok hassas bir dönem çünkü beklemekten başka bir şey gelmiyor elimizden 2 günde 20 yaş yaşlandım resmen inşallah güzel haberler veririzz