wind hayalperi Normalde son adet günümü baz aldı. Ama bugün farklı bir doktora gittim 6+1 dedi. Yani o zaman kimyasal geçiriyordum imkansız dedim. Ben matematiğe değil tıp ne diyorsa ona bakarım dedi. Ama bence kimyasalın başladığı gün çünkü onu adet kabul ediyorlar canım.
hayalperi wind benim hiç belli değil ya 4 şubatta leke başlayıp taaki 23 şubatta ancak temizlendim kimyasalın bu kadar uzun sürmesi de tuhaf doktor bana kimsayal demedi sağlıksız gebelik dedi et parçası oluşmuştu benim oda düşürünce doğum gibi sancım gitmişti 😒
hayalperi wind benşm leke varken hamileliği öğrendim değerim normal artıyordu 10 gün sonra değer düştü nasıl hesap edecek merakla bekliyorum artık ultrasondakini baz alırım büyük ihtimalle
ballim_dunya wind kimyasal olduğunuz zaman kanamayla atmadınız mi bende Ocak ayında kimyasal oldum sonra kamamam başladı bitti şubat da hiç adet görmedim mart da tekrar adet oldum bu geçirdiğim kanama adet mi kimyasal kanaması mı oluyor şimdi?
hurremintorunu tachibana bende kasımda hamile kaldım 2 aralıkta kanama başladı kimyasalmış kanama bitti korunmamıştık ama regl oldum 1 kez sonra tekrar hamile kaldım şuan 13 haftalık olduk 🐣kimyasal sonrasında hiçbir şey kullanmamıştım bu arada sonra regl olunca folik asit aldım belki onun da etkisi olmuştur canım zaten gebelik öncesinde kullanmaya başlayın diyorlar eğer kullanmadıysan alıp deneyebilirsin
hmyr61 tachibana ocak ayında kimyasal yaşadım doktor korunmana gerek yok diyince o ay korunmadım ama regl oldum sonra ramazan koçturmacasından hiç hamilelik aklıma bile gelmezken bianda reglim gecikti ve bi kaç negatif testten sonra nisanda pozitif 😅 Düşünmemek çok zor ama gerçekten kafaya takmayınca bianda oluveriyo sakın olmaz felan diye düşünme sonuçta yumurtalıkların çalışıyor bikere böyle kötü oldu diye daha olmicak değil dahada güzeli sağlıklısı olur inan. Şuan doktor ultrasonuna göre 6 hafta 6 günlük son adete göre 7 hafta 6 günlük yarın inşallah kalp atışlarını duyacağız ben size sizde bana dua edin💝
gngr_kra Canım hiç endişelenme bende kimyasal geçirdim beta 540 ile öğrenmiştim 3 gün sonra regl oldum , tekrar adet olmadan ertesi ay hamile kaldım🪬 darısı başına
tachibana Selamlar geçen ay çok üzgünken açtığım başlığa bugün gebe olduğumu öğrendiğimi yazmaya geldim🩷sağlıkla ilerlerse inşallah Allah isteyen herkese en doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah🌸
mihri08 @tachibana Maşallah senin için çok sevindim bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🌸bende geçen ay kimyasal geçirdim bekliyorum
fyg2408 Kasım 2025te kimyasal gebelik geçirdim o zamandan beri de tekrar hamile kalamadım maalesef umudum azalıyo artık