tachibana Selamlar. Geçen ay büyük bir sevinçle gebe olduğumu öğrendim ama malesef kimyasala döndü:( ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız olmayacak diye korkuyorum:/
trp tachibana geçen ay bende kimyasal yaşadım çok okudum burada hemen hamile kalanlarda var kalamayanlarda çok umutsuzum
birumut_ tachibana şuan gebe sayılıyorsam şubatın 5 inde kimyasal geçirdim mart 30 31 gebeliğimi öğrendim bir adet kanaması geçirdim kimyasaldan sonra
wind tachibana Canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 27 şubatta kanamam başladı 20 martta hamile olduğumu öğrendim. Doktorum ara verme dedi folik asit yazdı. Şuan 4+5 im. Pazartesi keseyi de gördüm. Vücut hamileliği yeni atlattığı için bişiyormuş ve daha kplay oluyormuş.
tachibana trp ben de:/ bir de hamile kalsam bile tekrar kimyasal olucak mı düşüncesiyle yiyip bitiricem kendimi
wind trp ben adet görmeden gebe kaldım. Doktorum ara verme dedi folik asit yazdı. 27 şubatta kanamam başladım20 martta hamile olduğumu öğrendim
birumut_ birumut_ ama ilk denemede 3 4 ay sonra hamile kaldım kimyasal oldu 6 ay sonra gene hamile kaldım oda kimyasal oldu inşallah bu sefer çevirmez valla büyük korku var
tachibana wind umut oldunuz çok sevindim sizin için Allah analı babalı büyütsün🩷 bana kimi 1 ay korun dedi kimi gerek yok dedi ama ben de korunmamayı seçtim bakalım inşallah sizin gibi olur sürecim🩷🫶🏻
hayalperi wind canım doktor nasıl hesapladı haftalığını kanama bitme gününü mü saydı ben de düşükten sonra adetimi görmeden hamile kaldım hiç gitmedim doktora 7 nisanda gidecem bayramın ilk günü öğrenmiştim
ballim_dunya wind kimyasal olduğunuz zaman kanamayla atmadınız mi bende Ocak ayında kimyasal oldum sonra kamamam başladı bitti şubat da hiç adet görmedim mart da tekrar adet oldum bu geçirdiğim kanama adet mi kimyasal kanaması mı oluyor şimdi?
wind tachibana İnşallah seninde canım 🥰. Korunmana gerek yok kimyasalda doktorlar gerek görmüyor. Üst üste 3 kimyasal geçirmek sıkıntıymış sadece araştırılması gerekiyormuş
tachibana mihri08 2 günde bir beta baktırıyordum. 3. Beta baktırışımda değerin düştüğünü gördüm. Ertesi gün kanamam başladı
ilknur1414 benim kasım ayında kimyasal oldu şubatta ovülasyonla takip ettim şuan 7+6 haftalık hamileyim
muhammedaliveannesi tachibana Bu ay bende kimyasal yaşadım çok ama çok üzgünüm inşallah en kısa sürede Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
melike2509 tachibana ben Mayıs ayında kimyasal gebelikte geçirmiştim Eylül de hamile kaldım. Stres yapmayın ve gebeliğe odaklanmayın bende bu hatayı yaptım rahat olunca oluyor inşaallah tez zamanda olur
ozlemozdemir09 Ben de kimyasal gebelik geçirdim geçen sene. Yani o zamandan beridir deniyoruz umarım ikimiz için hayırlısı olur…