orkidemm_ vildann__ aaaa o sensin hayır ya bak beni örnek al pcosum vardı tek tüpüm vardı rahmim üstten dardı küçüktü yani ikizlere gebe kaldım düşün sonra tekrar kaldım ben de çok korktum çok üzüldüm ama oldu işte bak demek ki oluyormuş tek tüp gebeliğe asla engel değil asla zaten tek tüpte yumurta dölleniyor hiç sıkıntı yapma bak ciddiyim binlerce örneği var seni çok iyi anlıyorum
vildann__ orkidemm_ teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim senin evladini da sana bağışlasın inşallah evet çok kez paylaşmıştın hatta birkaç defa konuşmuştuk ama işte korkuyorum hani şimdiye kadar iki tüp vardı böyle gebelik olusmuyodu şimdi tek tüp ya çok korkuyorum
sarilale123 vildann__ imkanınız varsa deneyin, bide Instagram’da Mehmet Fatih Karslı var . Onun takviyeleriyle hamile kalanlar olmuş bi bakın isterseniz. Kendisi de doktor zaten
vildann__ sarilale123 özel doktora bir kere gittiğim zaman ona gerek yok biraz kilom var kilonu ver demişti kilomu verdim bekliyorum tekrar bakalım gideceğim bakalım doktor ne diyor o zaman da hocam tüp bebek yapalım dedik şimdilik ben önermiyorum dedi bekleyin dedi biz de öyle bekledik
Gecekusu42 vildann__ rabbim tez zamanda güzel haberler almak nasip etsin herşey gönlünüzce olsun inşallah kimin dua kapısı açık olur belli olmaz yalnız değilsiniz birçok insan bu yollardan geçti ve geçiyor kendinizi strese sokmayın rabbim hiç beklenmedik anda olduruveriyor demekki zamanı var ümidinizi kesmeyin sadece zamanını bekleyin inşallah rabbim kucaginizi doldurur 🤲🏻🌸
vildann__ sevvoos biliyorum canım Allah’ım sizinkileri de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ve inanır mısınız bekarken de hani böyle evlendim hep böyle ikiz bebeklerim olacakmış ona hep inandım hep ona yeltendim kim bana böyle dua ederse diyorum hani inşallah benimki de öyle olur ikiz gebe kalırım öyle de olacakmış gibi hissediyorum takdiriilahi tabi yeşil kart yok sigorta yok eşim ve sigortasını yapmasını bekliyorum gittim bir özel doktoru var muayenesi birtık fazla o yüzden dış gebelik geçirdim gidecektik bu ay gidemedim bir dahaki aya
sevvoos vildann__ inanırmısın ne bekarken nede evlendikten sonra bir gram bebek hevesi düşüncesi yoktu aklımda.İlk evlendik eşim bebek deyince canım sıkılmıştı reglim bi gün gecikse ağlardım hamilemiyim diye.Sonra hadi olsun bi tane dedik olmadıkça zaman geçtikçe takıntı oldu sanırım İnsanda tat huzur bırakmıyor.Sonra hep dedim ben ikiz doğuracağım,tayinden dolayı istanbuldayız.İstanbul’dan gitmeden ikiz doğuracağım ister istemez böyle demek geliyordu içimden.Eşim ne ikizi zor olur va korkuyordu 😄 gerçekten ikizlere hamile oldum.Allah söyletiyor sanırım. Bak ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliryorsun belkide hiç tedaviye ihtiyacın olmayacak 🤭 Allah tez vakitte nasip etsin.
kelebeeeeek vildann__ ben hamileyim diliyorum rabbimden en kısa zamanda bebek müjdesi alır sağlıkla alırsın kucağına Allah hiç bir kadını kucağını boş bırakmasın benim de gönlümde bir dua var onun kabul olması için dua edermisiniz ❤️
vildann__ kelebeeeeek Allah’ım sizin de niyetinizi yerine getirsin dualarınızı kabul eylesin sağlıkla sıhhatli bir şekilde evladnız kucağınıza alın Rabbim bizim evimizi de şenlendirsin çocuk sesleri de Rabbim bana da o duyguyu tattırsın
orkidemm_ vildann__ benim iki tüpüm varken hiç olmadı tek tüp varken oldu ha şunu da söyleyim dış gebelik sorunlu tüpte oluşur ,tüp yamuktur ,tıkalıdır ,dardır ,işlevsizdir o gitti sorun da bitti .
sarilale123 vildann__ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah o zaman . En kısa sürede güzel haberler alın
MevaMomss vildann__ Rabbim nasip eder inşAllah anne baba olmayı hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı 🤗🤲🏻
Gzmadymn vildann__ 4 yıl sonra hamile kaldım o kadar umutsuz zamanlarım olduki asla evimde bir bebek hayal edemiyordum ömür boyu olmayacak zannediyordum şimdi ikinci bebeğime hamileyim biliyorum çok zor dönemler ama olacak rabbim nasip edecek dualarım sizinle 🌸