Yasemin4242 Kızlar merhaba 36+5 haftalığım haftaya kontrolüm var. Sorum doktorum özel hastanede rahatlıkla soru sorup sohbet edebiliyorum. Kendi isteğimle sezaryen olmak istediğimi söyleyebiliyo muyuz nasıl bi yol izleniyor acaba tecrübeli annelere sormak istiyorum
aasenamerve Yasemin4242 ben sormuştum doktoruma devlet sıkıştırıyor ama yine de yapılabilir demişti.ancak benim normal doğuma oldukça uygun olduğumu anlatıp ikna etti. Sezeryandan vazgeçtim ama özelde isteğe bağlı yapılıyor. Sadece bazı hastanelerde isteğe bağlı sezeryanda extra para alıyorlarmış daha yeni öğrendim.
YamacDemirinAnnesi Yasemin4242 özelde isteğe göre sezaryen yapılıyor canım doktorunla konuş isteğe bağlı sezaryenin ücreti normalden ve zorunlu sezaryenden pahalı haberin olsun. 😇
SerapUGR Yasemin4242 normal yapabiliyosanız normal yapın görümcem sezeryan olalı 4gün oldu ne cocuguna düzgün bakabiliyo nede rahat hareket ediyor üstelik karnı şiş. Emzirirken dikişleri rahatsız ediyor. Bide baş agrısından ağlıyor sürekli ben hiç doğum yapmadım ama görümcemi görünce inşallah normal olur diye dua ediyorum
minnakmina Yasemin4242 istege baglı sezeryan çok pahalı oluyor neden sezeryan yercih ediyorsun normal dogum uygunsa onu tercih etmelisin sezeryan oluncada ahrın olacak normal olıncada hem senin hem bebek için sorun yoksa normal dogumdan şaşma derim
Yasemin4242 aasenamerve anladım canım tşk ederim 🙈 doğum yaklaştıkça ne düşüncegmi sasırdım en iyisi doktoruma soruyum belki rahatlatır beni sizde olduğu gibi
Cansu-2600 YamacDemirinAnnesi Ürtiker olabilirsiniz benim basimada gelmişti hamileliğimin ilk 4-5 ayına kadar sürdü ama anlamanın tek yolu cildiye doktoruna gitmek
aasenamerve Yasemin4242 sizi çok iyi anlıyorum normalden ben de çok çekiniyorum ama çocuğum ve benim için hangisi en doğrusu ve sağlıklısıysa o olsun diye yumuşatıyorum kendimi 😊
YamacDemirinAnnesi Yasemin4242 benim gittiğim hastanede normal 1,500₺ zorunlu sezaryen 2,000₺ isteğe bağlı sezaryen 3,000₺ ‘du fiyatları ben zorunlu sezaryen oldum 2,000₺ ödedik canım
Sclcrbn Kizlarr eger bir zorunluluk yoksa gercekten normal yapin ilk dogumum normal hemen ayaklandim evet zorlugu var ama o anlik bebeginiz dunyaya geldigi an hersey bitiyor o gjn icinde daha ayaklaniyorsunuz ikinci dogumum mecburi sezeryan di erken geldi bebisim 10 gun oldu hala toparlanamadim kesinin oldugu alan aciyor bas agrisi cabasi basimdan bir baş daha cikacak sanki.oyle bir agri ve oksurukte cabasi yani ikisinide tecrube etmis biri olarak kesinlikle kendinizi korkutmayin zorunlu sebebiniz yok ise normal deneyin
Emineymen Yasemin4242 doktorum bana kendisi sormuştu ne düşünüyorsun diye bende normal yapamam korkuyorum dedim oda aslında yaparsın ama kararına saygı duyuyorum sen ne istersen o yolda gideriz dedi
1PrensAnnesi Yasemin4242 tabiki yapılır ben hamilelikte 4 doktor değiştim 3ü isteğe bağlı sezaryen yaparım dedi 1 tanesi mecbur kalırsak yaparım demişti ki zaten genel olarak özeller isteğe bağlı yapıo
NaimeYilmaz Hastanenızı arayıp ğcretı ögreneblrsnz ama normal ıcım uygnsanız neden gerek duyuyorsunzkı? Sonucta birinde doğum anında agrı cekıyorsunuz birinde dogumdan sonra .. Her turlu canınız yancak bellı bı oranda