Elisa0110 Alya05 anladım canım bakıyım trendyol dan getiriyim. Peki sürekli kullanıyor musun sivilce felan yapıyor mu bnm cildim hassas ya ☹️
Elisa0110 zeynepyldrm_07 hadi ya o derece yani peki sadece genital bölgeye mi boyun olsun göğüs kısmı olsun oralara da iyi gelir mi? Bide doğumdan sonra mı yoksa gebelikte de kullanılır mı
zeynepyldrm_07 Elisa0110 aşkım heryerine kullanabilirsin gebelik olduğu için genitala kullanma ama diğer kararan yerlere kullan sabah akşam sür benim için mucize olmuştu bir ay düzenli kullan bir ay bile sürmez belki etkisini görürsün ben bi şişe bitirdik ikincisini almıştım okadar memnun kalmıştım
zeynepyldrm_07 Elisa0110 bu dediğim serum hem mükemmel kokuyor hem vajinada dudak kısmını sıkılaştırıyor hem de beyazlatıyor benim genital kararmam asla geçmez diyprdum özgüvensizdim ilişkide utanıyordum serumdan sonra ztn o özgüvenim geri geldi valla😀
Alya05 Elisa0110 Yani canım ben de sivilce yapmadı yan etki de yapmadı tabi herkesin cildi aynı değil hani iyice araştırıp öyle kullan vallahi sürekli kullandigimda etkisini gördüm bu aralar bırakmışım
Fatmanur_0416 Elisa0110 bende sivilce yok ama çatlak ve kararma var 😐 bende kendime bakmak istemiyorum hele doğumdan sonra o kadar bakımsız kaldım ki artık ayna nedir bilmiyorum 😐 bir an önce kendi eski halime dönmek istiyorum
Elisa0110 Fatmanur_0416 inşallah geçer de her şey eskisi gibi olur. Bebiş nasıl nasıl gidiyor annelik 😊
Fatmanur_0416 Elisa0110 inşallah canım 🌸🤲 valla çok zor 🥲 o kadar huysuz ki yıprattı şimdiden uykusuzum yorgunum bebiş de uykusu varken yatırmadım diye inat etmiş uyumuyor rezil oldum gece sıkıntı çok değil ama gündüz aşırı zor geçiyor
gogirl Hurafe biliyorum ama denemeye değer. Bebek doğunca saçını kararan yerlerine sürt ilk sütünden biraz kararan yerlerine sür ben yapıcam benimde bıyık bölgemde ve koltuk altımda oldu. Annem benimkiler öyle geçti dedi bakalım işe yarayacak mı
gogirl Elisa0110 evet doğum esnasındaymış. Acıdan aklıma gelirse yaparım dedim ama o söylediğinden beri unutamıyorum 😂
prs_99100 Karın bölgem, vajina ve koltuk altı.. özellikle koltuk altı beni şoka uğrattı çünkü öncesinde bembeyazdı doğumdan sonra bakıcam artık çaresine bende 😭
zeynepyldrm_07 Elisa0110 ah aşko kendimi hiç iyi hissetmiyordum eşimle sorunlar yaşadım piskolijik olarak kendimi toparlamayı bekledim 🥲
Elisa0110 zeynepyldrm_07 ayh hadi inşallah trendyol dan aldın dimi. Bi tane buldum orda da senin bahsettiğin mi bilmiyorum
prs_99100 zeynepyldrm_07 yaa hiç duymamıştım teşekkür ederim. Doğumdan sonra tüm ürünleri deniycem artık gerçekten hiç sevmem bi de beyaz tenliyim açık giyinmem ama beni çok rahatsız ediyor koltuk altı kararması 😭
zeynepyldrm_07 Elisa0110 valla bi şekilde hal ettim kendi kendime ama eşimin düzeliceğini de sanmıyorum 🥲
zeynepyldrm_07 Elisa0110 evet trendyolda var ama orda biraz pahalı kadının kendi uygulaması var orda daha ucuza satıyor
nurellaaa__ Elisa0110 bikini kol altı göğüs ucu kararması gebelikte çok normal bir durum canım benim 3. Gebeliğim tecrübe ile sabit geçiyor hiç canını sıkma ama doğumdan hemen sonra değil yavaş yavaş yaklaşık 3 ay kadar bir sürede geçiyorlar tabi hijyenine de dikkat et 😇🌸