nrglvrl Merhaba sevgili anneler 😊 hamile kiyafetlerinizi aldiginiz onerebileceginiz site , instagram sayfasi vs var mi ? Kiyafet konusunda cok zorlaniyorum 😒😒
flybrs nrglvrl ugurlubebek instagramda canım neredeyse herşeyimi bu sayfadan ve ebebekten aldım cok kaliteli ürünler
Didoss Canım ben azı önce LCW’den aldım hamilelik pantolonu bide elbise yani ideal şeyler bulabilirsin
Masalfatma Bende pantolon ve badi aldım lcwdan cicimde falanda güzel şeyler var oraya bakcam canım trendyolada bakıyorum
nrglvrl Lcw den almistim birkac sey gercekten hem hesapli , hem guzel 😊 hergun işe gittigim icin biraz daja cesit olsun istedim , 2 aydir ayni seyleri giyiyorum da 😌😌😌🙈
Popmum Ben kilolu hamile kaldım göbek de büyüyünce beden bulması zor oluyor en güzeli bol gömleklerden alabilirsin onlar hayat kurtarıcı oluyor altına taytla çok güzel duruyor illa hamile kıyafeti olmak zorunda değil. Defactoda da çok çeşit var waikikide de. Tek önerim pantolon alırken ileriyi düşün çok alma çünkü göbek kısmı sıkmaya başladı beni.
-emel- Ben de zayıf olduğum için kıyafet arayışındayım sadece göbeğim büyüdü lcw dakiler bana olur mu acaba normalde 36 beden giyiyorum
nrglvrl 58 kilo ile hamile kaldim , suan 64 kiloyum , 38 beden salas gomlekler denedim , karin bolgesi iyi ama bu defa da omuzlar dusuk oluyor 😒 gercekten skinti bu konu 😌