prenses99 Kızlar neler yiyip içmeliyiz dahada süt arttırmak için neler yapmalıyız benim gibi olan varmı bol bol akmıyor 2 günlük olduk
doublemom35 prenses99 adana mersin bölgesinde Kaynar adında bir lohusa şerbeti var bunu tükettim ve yanında bol bol su. Bestlak damla var ama hiç tecrübe etmedim bir de anne çayları var onları da denemedim. Bunların dışında sıvı alımına dikkat edip aç kalmamaya çalıştım
Semilk05 prenses99 he bide her emzirme sonrası sağım yapın göğüsler uyarıldığı için süt artımı yapıyor
aybarssmomm En önemli şey su hatta bi doktorun videosunu izledim her emzirmeden önce 400-500 ml lik bardaklarla su içmek gerektiğini söylüyordu. Bana dut çayı da çok iyi geliyordu kurudutu biraz suda kaynatıp içmen yeterli
prenses99 Semilk05 evet doğrudur bende manuel var bu internette gördüklerim var yuvarlak kendi sağıyor sanırım onlar iyimi sizce
ozlemmm93 prenses99 inciri suyla haşla canım taze taze bunu yapıp hergün iç çok iyi geliyor hatta coşturuyor diyorlar tabi kişiden kişiye değişebilir denemekte fayda var ama 🤭