Kızlar yardımım üstte attığım 7+1 iken verilen şuan 9+1 haftalığım p.tesi günü yeni kontrolüm olacak.
Bugün merak edip bende instagramda cinsiyet tahmini yapan 2 yere ücret karşılığı ultrason baktırdım ve biri erkek biri kız dedi çok araştırma yaptım karından bakılınca aynalama diye birsey varmış plasenta ultrasonda sağda gözüküyorsa aynalama yani sol tarafta oluyormuş aslında buda kıza demekmiş solda gözüküp yani sag tarafta oluyormuş buda erkek demekmiş bir arkadaşım var oda karnından ultrason baktırdı sol da gözüküyordu aslında sag tarafta aynalama olduğu icin cinsiyet erkek onun benim sağda gozukuyor aslında solda benim kızım mi olacak kesin bilgisi olan bacılarım beni aydinlatabilir mi aklım karıştı şu tahminciler yüzünden diğeri de kız deseydi tamam derdim biri baya bakıyor sayfasına baktım kız diyen bana %80 veriyor digeride cok emin değilim erkek dedi oda bu aynalama ile bakıyor ama ben baktım sol da yani kız araştırmaya göre 🤦♀️ bir kızım var hayırlısı ile birde erkek olsun istedik ama olmayacak sanırım 😅