pablola habibe66yks 33+4 deyim geçen hafta hazırladım yıkadım ütüledim hersey hazır ama daha erken olduğu için kurmadım tozlanmasın diye
orhismommmmmm habibe66yks Suan 29uz 30 31 gibi başlıycaz aşkım bebek deterjanı ne aldın Resım atar mısın ya yarın gidip alayım bende kararsızım cunku
fgormez habibe66yks çok erken bence,alışveriş yapın fiyatlar gün gün artıyor ama çanta hazırlamayın ben 36 da çantasını hazırladım bekliyoruz yarın 38 oluyoruz😊🐣
esrafi5 habibe66yks ben 29w3 üm bu hafta hazırlayıp koycam kenara tansiyonum var çünkü ne olur ne olmaz işi sağlama almak lazım son dakika ne olacağı belli olmaz çoğu kişi yıkama tozlanır diyor ama kapalı dolapta niye tozlansın ki içinden gönlünden ne zaman hazırlamak istersen o zaman hazırlamalısın bence
habibe66yks orhismommmmmm daha almadım deterjan sampuanlarini alcamda bende hangisi alcagimj bilmiyorum uni baby öneriyorlar
orhismommmmmm fgormez asko bence erken hazırlamak lazım Allah korusun acil bi durum olur yatış yapılır kıyafetı fln hazır olması iyi bide insan ağırlaşıyor erkenden yapma iyi
fgormez orhismommmmmm ya evet ama 27 de erken geldi😅bende biraz geç kaldım ama erken doğum riski falan olmayınca bekledim alışverişi tamamladım zamana yaydım iyi ki öyle de yapmışım yılbaşından önce beşiklerini almıştım şu an fiyatları baya artmış
orhismommmmmm fgormez balım bebiş için deterjan ne aldın ya özelden atsana sana zahmet yarın gitmişken bakayım
eloenoebo habibe66yks Bence artık ufaktan başlayın benim ilk kızımla 29 haftalıkken suyum gelmişti hastanede yatmıştık hiç bir şey alamamıştım hiçbir şeyin hazırlayamamıştım Dursun kenarda Bence hazırlayın
yildiz93 habibe66yks 32+5 haftalığım bu hafta yıkamaya başladım kıyafetlerini haftasonuda ütüleyip yerleştircem ve doğum çantamı hazırlıcam yavaştan. Kızım sanki haftasından önce gelecekmiş gibi hissediyorum hazırlıklı olmak iyidir
edaonyurtttt habibe66yks canım vaktin enerjin varken ne yapsan sana kâr kalır.öngörülemeyen şeyler olabiliyor.tabi insallah olmasın da hamilelik sürprizlerle dolu bi süreç.benim mesela hiçbi sorunum yokken bi anda doktor suyun sınırda erken doğum riski var dedi.enerjin varken hazırlık yapmanın hiçbi zararı olmaz
smglyrk Ben de 27 28’de tamamladım çantamı erken doğum riski vardı ama iyi ki de hazırlamışım şu an 34 haftalıklığım kolumu kıpırdatacak halim yok bence bir zararı yok erken hazırlamalı
aybike2212 habibe66yks 30+1 deyiz herşeyi tamam ama yıkamadım henüz bende 32-33 gibi yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum açıkçası