Merve-metin birserazad süt arttırıcı çay hiç kullanmadım ben canım boza dere otu yedim sütüm arttı canım çaylarla ilgili bi yorum yapamam ama kullanan varsa illa yorum yaparlar canım sağlıkla al bebeğini kucağına 💕
birserazad myangelson ya demekki geliyor süt🥲🥲🥲çok şükür hiç gelmedi diyen olmadı 🥺🥺♥️❤️o kadar rahatladım ki çok teşekkür ederim her birinize 😘
myangelson birserazad geliyor geliyor gelmemek gibi bir ihtimal yok ki bazılarında hemen bile geliyor yani
hayat2 birserazad erken doğum riskim vardı o yüzden beslenmeye çok dikkat etmiştim o aralar ciğer geliştiricide yaptırmıştık
esma0234 Bende bugün 36+0 oldum dün kontrole gittik bir buçuk cm açıklık çıktı karnında düşmüş dedi doktor bir hafta içerisinde doğumun olur dedi gün verdi bir hafta sonrasına inşallah sağlıklı nir şekilde alırız bebeklerimizi
birserazad esma0234 amin canım bende 36 lardayım bebeğin kilosu kaç aceba söyledi mi benimki bana az geliyor 2600 dedi
Sevgiiss birserazad benim alt 211 ast 78 safra asidi şimdi çıkmış 9.77 Hafif kaşıntı var ama benim safra kesem tıkanmış çamur dolu dedi acil ameliyat olmalıymışım
birserazad Sevgiiss yaa benim de safra çamurum var malesef bu yüzden hamilelik boyunca hep kustum peki acil ameliyat dediyse siz nasıl 38 i planlıyorsunuz
Sevgiiss birserazad yok canım safra asidi şimdi çıktı daha sabah gidip sonuç göstereceğim doktor görmedi yorum yapmadı ne diyecek bilmiyorum
birserazad Sevgiiss karaciğer enzimleri bu kadar yüksekken safra çamuru bu kadar azmışken nasıl bıraktılar sizi özel mi
birserazad Sevgiiss kolestaz değilsin canım ama karaciğer enzimlerim çok yüksek riskli gebelik grubundasın en geç 37 de alırlar bence sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu aksatma yatıralım derlerse yat hemen canım