sarilale123 sevda_nur_71 bazen hemen belirti olmuyor çünkü, benim bütün testlerim negatifti belirttim de yoktu kan vermesem hamile olduğumu bilmeyecektim
kisbebisi sevda_nur_71 kiz 5 gun gecikmede ne hissetmeyi bekliyorsun, suan en fazla gecikmeyi fark edersin bir sure sonra bulantilarin başlar
sudeates0658 sevda_nur_71 benimde hiç hamilelik belirtilerim yoktu hatta adet sancılarım vardı olurum diye beklerken 5. Gün kan vererek öğrendim sonradan başladı belirtilerim bence kan verin var gibi duruyor ümitlendirmek istemem ama🥹🌸
aslig sevda_nur_71 ben hamile olduğumu 3.haftada öğrendim belirtilerim 12 ye doğru başladı canım. Belirti olmayabilir hemen. Emin olmak için kan testi ver bence.
sevda_nur_71 sarilale123 dört ay önce kürtaj oldum onda yerleşme kanaması göğüs hassasiyeti falan olmuştu ama hiçbir belirti yok şu an
sevda_nur_71 kisbebisi diğer gebelikte kaşık ağrısı birkaç belirti olmuştu ama bu sefer olmadı o yüzden testler mi yanlış acaba
sarilale123 sevda_nur_71 kanda öğrendikten bi kaç gün sonra gögüs hassasiyeti, kokulara duyarlılık başladı bendede
kisbebisi sevda_nur_71 4 tane test yanılıyor olamaz bence ya şuan vücudunu cok fazka dinliyorsun bence o yuzden bisey olacak mi hidsedecek miyim fiye stres yapıyor olabilirsin.Kan verip emin ol sonra akisina bırak birkaç gun icinde bulantilarin başlar
Ftmn123- sevda_nur_71 Benimde testlerim böyle gecikmenin 6. Günü ve hiçbir belirtimde yok neden acaba anlamadım?
znnnr sevda_nur_71 her hamilelik bir değil aynı kişinin hamilelikleri bile farklı oluyor gayet te var .. neden kan vermiyorsun canım