yavuzayse selenhuseyin ayy 10 aydır yalancı pozitif mi desen kimyasalmi desen hepsini yaşadım ondan suphedeyim rabbim hepimize hayrlisini nasip etsin
selenhuseyin yavuzayse Amin inşallah canım bende 4 ay önce düşük yaptım Rabbim nasibimizi kolay eylesin inşallah
yavuzayse 743 çıkmış kimyasal riski varmıdır bu rakamda @selenhuseyin @sarilale123 @hayalperi @Akseec @Selim_Alparslan @ezgickm
Selim_Alparslan yavuzayse Neden kimyasal risk olsun kuzum? Değere göre hamilesin isterseniz doktora muayene olun🫶🩷
selenhuseyin yavuzayse Bunu tek hCG ile anlayamazsın canım iki gün sonra tekrar ver şuan hCG İki gün sonra 2 bin civarı bişey olursa gayet sağlıklı ilerliyodur 🐣 gözün aydın
hayalperi yavuzayse hayırlı olsun canım bir hafta bekle sonra kese için git istersen erken gitmenin anlamı yok hatta iki gün de bir vermek de mantısız geliyor bana sanki değer düşse bir şey mi yapabiliyoruz inşallah sağlıklı ilerler değerin gayet güzel endişe etme
Akseec Kötü düşünme 2 günde 1 kan ver düzenli artış olacaktır inşallah eğer düzenli artış olmazsa kimyasaldan şüphelenilir çok güzel değerin maşallah kötü düşünme
Akseec yavuzayse ben daha önce hamile kalmadım tam bilmiyorum ama çevremden bildiğim kadarıyla beta 3000 lerdeyken kese görünüyormuş
yavuzayse Akseec anladım teşekkür ederim ama onu demek istememiştim yani şuan 743 ya kaç gün içinde 1500 2000 ni bulur
selenhuseyin yavuzayse Sağlıklı bi gebelikse 48 saat sonra 1500 2000 civarı çıkmalı canım, negatif düşünme pozitif düşünki pozitif olsun dualarını eksik etme yavrum sağlıkla gelsin bebiş inşallah 🐣