sarilale123 bia777 bende bişey danışmak istiyorum alt kata çok ses gidiyor diyolar yürüyüş bandında varmı böyle bişey
yasmine_5858 kavalakurabiyesi günde ne kadar yürüdün birazda fazla kilo almayı engellemek istiyorum ya doktorun birsey demedi değil mi
sarilale123 bia777 ya bende ev tipi düşünüyorum aynısı ablamda var ama şikayet geliyor diye kullanamadı
yasmine_5858 Her gün bi saat ikiye bölüp yürümeye calısıyorum da sıkıntı yaşayan doktoru önermeyen varmı diye merak ettim
kavalakurabiyesi yasmine_5858 yok hayır 30 -45 dk yürüdüm ve dengeli beslenerek hiç kilo almadan tamamladım süreci hatta ilk başta 13 kilo verdim ama ben diyetle ilerledim
bia777 sarilale123 çok erken veya çok geç saatlerde kullanmazsanız sorun olcağını düşünmüyorum ya günde 30-40 dk ne kadar ses gidebilir ki
cileklimatcha sarilale123 Merhaba ben de kullanıyorum dediğiniz gibi tempolu, biraz hızlı yürüyüşlerde ses gidiyor doğru ama siz hamile olduğunuz icin hızlı bir maratonda yürümezsiniz sakin sakin yürürsünüz o zaman sorun olmayacaktır
sarilale123 cileklimatcha çok teşekkür ederim. Tempolumu kullandılar onu bilmiyorum ama kullandıklarına gruba şikayet yazmışlar öyle dedi ablam
cileklimatcha sarilale123 Rica ederim yani benim önceki evim dublex daireydi ve üst katta eşim tempolu yürürken alt kata güm güm ses geliyordu. Tabi binanın yalıtımı da etkiler. Ama sakin, yavaş yürüyüşlerde sorun olmuyordu
Nisannurr Bekarken annemlerin evinde vardı hiç şikayet almadık ama tempolu yürüyüş ve koşmalarda elbette ses gider