mlke2906 kızlar cumartesi 32. haftama giricem en son makat gelişliydi bebeğim sizde durumlar ne? baş aşağı dönen bebeklerde hareket genelde nasıl çok merak ediyorum :)
babyshark__ mlke2906 benimde makat gelisliydi bu kontrol de baş aşağı dönmüştu artık değişmez inşallah böyle kalır 31haftaligiz ama ilginçtir ki kasıklarda daha çok hissediyorum hareketlerini bazende kaburgami kiricak sanki 🫣
Bykessra mlke2906 Dönme şansı var sizin benim 37+0 ve bugün kontrole gittim hala makat geliş mucize lazım artık dönmesi için.Göğüs altımda yuvarlak sertlik hissediyorum başı orada olduğu için hareketler daha çok göbek deliğimin altnda
mlke2906 babyshark__ benim de plesantam önde çok canımı acıtmıyor ama neresi bilmiyorum sağ üst göğüsümün biraz altına sert bir yerini dayıyor hep aynı nokta ve yan boşluklarıma çok vuruyor :D
babyshark__ mlke2906 bende aynıyım arteriyor birşey diyor doktor her kontrol de aynı şekilde karnımın üst kısmı acıyor bazen baya dayanılmaz hale geliyor acı dediğin gibi bir yerini dayıyor herhalde dokununca acıyan yere hareket ediyor hemen🫣😂
mlke2906 babyshark__ bugün gittim kontrole tahmin ettiğim gibi çıktı dayadığı yer sırtıymış meğersem normal doğum pozisyonunu almış çok şükür :)