Aysima51 O kadar kendimi korudum 1 hafta sonra doğumum var ve bugün boğazım feci ağrıyor bi sorun olur mu kızlar ateş felan yok sadece boğaz ağrısı çok üzüldüm inş bebeği yada ameliyatı etkilemez
cmrc Aysima51 bende üç Dört gün kala grip olmuştum tek sıkıntı amaliyat sonrası öksürmek oluyor başka türlü hiç bir sıkıntı olmuyor merak etme hem de baya ağır geçti gribim hala hatta geçmedi bebeğim 15 günlük
CerenMasal19 Aysima51 kaç haftalıksınız ? Ben 38 e girdim bugün. 2 gündür boğaz ağrısı var bademcikler resmen boğazımı kapatmış şekilde uyanıyorum ama sonra geçiyor hasta değilim
Aysima51 cmrc rabbim şifanızı versin 9 ay koruduk kendimizi son dakika oldu inş Bebeklerimize geçmez hemen atlatırız
Aysima51 CerenMasal19 bu arada bende aynıyım sabahları çok aiddetle uyanıyorum yutkunamıyorum gün içi iyiyim bu hastalık değil normal bi belirti mi ki
CerenMasal19 Aysima51 ben doğumun yaklaşmasına bağladım çünkü 1-2 saat içinde geçiyor gün içinde tekrarlamıyor sadece sabah uyandığımda. Ayyyy hepimiz sağ salim kurtulalım inşallah ♥️