kurkmantosuzmadonna Blueeberryy net Arzum okka ben minio jet olanı kullanıyorum 4 yıldır. Çok memnunum.
Aleynaaaag Blueeberryy arzum okka kullanıyorum 3 yıl oldu hala taş gibi şimdi de anneme aldırdım oda çok beğendi tavsiyemdir
Blueeberryy bbaskal tesekkur ederim tredyoldan yorumlara bakiyorum iki makinadada olumsuz yorum gorunce vazgeciyorum 😂 minio dimi sizinki
bbaskal Blueeberryy evet minio sadece düğme biraz fazla bastırmak gerekiyor onun dışında hiç bir sorun yaşamadım
Blueeberryy kurkmantosuzmadonna dugmesine basmak zor falan demisler oyle bisey olmuyo dimi bide haznesi direk yikaniyo dimi su kacirmama gibi bisey varmi onda cok sordum 🤭
kurkmantosuzmadonna Blueeberryy evet evet yıkanıyor. Altına su kaçırmamaya dikkat ediyorum o kadar. Düğmede de bir sorun yaşamadım sadece biraz bastırmak gerekiyor ama kötü bir sorun değil bence. Kıvamı ve köpüğü çok iyi yapıyor.
wind Blueeberryy oluyor ben arzum okkayı önermiyorum kendime de anneme de aldım 1 yıl kullandık ikimizinki de düğme basmıyor. Arkadaşımda da aynısı olmuş
Blueeberryy kurkmantosuzmadonna tesekkur ederimmm korkmaz var bendede altina su kaciyo yikarken bazen calismiyo uyuz ediyo beni😂 bakim yine onada
Dlara0 Arzum okka rich spin kullanıyorum. Çevremde ihtiyacı olalara da bunu aldırdım hep çok güzel kendi karıştırıyor köpüklü yapıyor. Sütlü seçeneği falan da var hiç denemedim ama türk kahvesinde başarılı buluyorum
Blueeberryy Dlara0 onuda gordum olumsuz yorumlari gorunce vazgecmistim onada bakim yine tesekkur ederim🥰
kurkmantosuzmadonna Blueeberryy valla çevremde çok kişi kullanıyor memnun. Düğmesi sert ama sorun değil ki bu. Kızkardeşim de çeyizine aldı farklı modelini.