Almirolie mermel bakma bende sevmiyorum kızıyorlar şakadan anlamıyorsun diye ama insanın gerçek niyeti gibi geliyor ya ben kaldıramıyorum
aliimraan Almirolie eşimle kaç gündür küsüz, yapay zekadan fotoğrafımı şehrin otogarın önüne koydum msj attım ben gidiyorum diye,oda güle güle dedi🤔🤣
Duygu027 Almirolie hiç şaka yapmadım. Ama bir Gaziantepli olarak bize fena şaka yaptılar. Fırına yemek götürme yasaklandı diye şaka yaptılar
aliimraan babyou aynen, fotom belliydi yapay zekadan olduğu ondan öyle dedi😂sonra düşündüm gerçekten bir gün böyle yaparsam ne der, beni düşündürdü bu bugün 🤣
serius Almirolie öğrenciler geldi karşı sınıfa sınav hoca sınav yapacakmış diye şaka yapalım siz de dahil olun dediler tamam deyip asıl şakayı onlara yaptık :))) şakalarken kendileri şakalandilar :))
serius Almirolie aklımda suyum geldi şakası yoktu. Kahveye çıkalı on dk oldu , aradım suyum geldi dedim kalpten gidiyordu Allah im nerden buluosnz böyle şeyleri 😀😀😀😀
eslem2121 Almirolie eşime hamileyim dedim eski beta değerimi attım regl gecikmen var bir chatgptye sorsana nie böyle yüksek çıkmış bu değer dedim🤣🤣🤣😂😂