htan Almirolie oğlumu kandırdık. Artık okula gitmiceksin. Sanayide çalışacaksın. Dedik. üstünde de temiz kıyafetleri vardı okula gidecek diye . Kirliden giyin eski bireyler giy işe eski kiyafetlerle gidiyorsun dedim . Üzülür sanırken sevinçten havalara uçtu çocuk (6 yaşında bu arada).
annekiz6141 Almirolie Kız esim senin beğendiğin isim olsun bebeğin ismi dedi ulan yoksa 1 nisan şakası mi yaptı 😂😂🤣🤣🤣hahaha 😂😂😂 öyleyse camdan assagi atarım onu vallahi hsgsgssggsg
aslmoms 1 Nisan şaka değil de kayınpederin doğum gününü ifade ediyor bana 😁 Hamileyim kmse bana şaka yapmaz bence ya. 😱
Almirolie aslmoms Ay Bencede insan kalpten gider Allah korusun 😂😂 bende yapmadım kimseye yaa eşime yapacaktım bozuşuğuz zaten acaba bozuştuk olduğumuz konudan şakaaa deyip barışsam mı barışasım da yok aman ahhaha 😂😂
nese003 aslmoms ben dün hamile olduğumu öğrendim bugün eşime söyledim inanmadı hayla inanmıyor kan sonucumu attım🤣🤣🤣🤣
aslmoms Almirolie ahahaha iyi fikiiiir. 😁😁 Erkekler zaten barıştıktan snrasınıda çok umursmaıyor bence
Almirolie htan ya çok iyi hahah benim okuma hevesim 😂😂😂para kazanmak istiyor çocuk bence yaz tatilinde böyle bilindik biryere gitsin
birserazad htan ben şunu oğluma yapsam sen dünyanın en iyi annesinin der boynuma atlar benimki de 1.sınıf pff niye böyleler🤣🤣
Almirolie aslmoms aşko geldi öptü hahah aşık kocaya şaka demeye bile gerek yok 😂ben az küsecektim niye barıştık ki 😬🥲
Almirolie kahvesever__ Banada insanlar zaten şaka gibi geliyor şakaya gerek yok ağzım açık izliyorum hep 😂😂😂😂🥹
annekiz6141 Almirolie Değildir ya neyse ben delilik edip bugün 1 nişan yoksa şaka mı yaptın bana hiç demim gidem de hastane çıkışı yaptırıyim hemen isimli 🤣😂😂
Almirolie annekiz6141 aklıma direk bu geldi okurken hemen yaptır sen para boşa gitmesin diye mecbur kabul edecek erkek milleti hahaha 😂😂😂
Almirolie kahvesever__ yapmadın mı kimseye 😂gideyimde anneme işi bıraktım diyeyim sevinsin sonra şaka diyim üzülsün 😂bıraktım deyince üzüledebilir kestiremedim ama yapayım yinede
kahvesever__ Almirolie yok yapmadım işim olmaz şakayla benim Almirolie bıraktım deyince üzüledebilir kestiremedim ama yapayım yinede Hahah yapma bence ya üzüle bilir