eylusssss Hiçbir doktor bir tahmin yürütemedi az önce çıktım hem yüzde yüz kız hemde yüzde yüz erkek dedi ay yardım acil 17+2
eylusssss Almirolie geçmiş açtığım gönderilerde var bakma şansınız var mı görseli ekran resmi alınca bulanıklaşıyor
birazbilgi Almirolie ayy benim de 8 haftalık neye göre tahmin ediyorsunuz daha çok erken ama meraktan çatlayacağım
eylusssss Almirolie gerçekten mi ay ilk doktor yüzde yüz kız dedi az önce şimdi de yüzde güz erkek dedi şaşkınım alışveriş içim erken ama heves ediyor insan belli olsun alışveriş yapalım diye
nevinbulyaman @Almirolie Benimde bir doktor kesin kız dedi bir doktorda kesin erkek dedi bakabilirmisiniz
nevinbulyaman @Almirolie kız olacağını hissediyorum erkek olursa kendimi kötü hissedeceğim bebeğime karşı hep kız istedim diye 🙁
cicibebeler3 ben 17 haftalık oldum iki hafta önce erkeğe benziyo dedi bugün kız gibi ama kordon var bacak arası yok yüzde 90 kız duruşa göre dedi bu nasıl olur doktorum özel ve tecrübeli aslında canım sıkıldı iki kıza var böyle net olmayınca kafam karıştı
Almirolie eylusssss sırtı dönük bebenin ama bence kız yaa başka bir doktora daha gitsene yoksa aklında hep soru işareti kalır yaa