evrem07 Selma kızlar 4. Haftada ultrasonda kese gören var mı bana biraz erken geldi☺️ keseye göre cinsiyet tahminide alırımmmm☺️ https://mutluresim.com/images/2026/04/01/X7rKc0.jp
evrem07 gzdeozn ☺️yani tam anlayamadım yukardaki yuvarlak aşağıdaki şekilli. Hayırlısı olsun inşallah siz kaçıncı haftadasınız?
gzdeozn evrem07 hayırlısını dileyelim 💖bugün 5+6 haftalık 9 nisanda kalp atışı için çağırdılar duyarız inşallah 💖
evrem07 gzdeozn inşallah 🌺🌺 Benim kızımın keseside böyleydi doktorumuz 11 haftalıkken erkek demişti yanıldı. O yüzden kese yanıltıyor sanırım
evrem07 gzdeozn 😄aynen ya merakla bekliyorum. Kız kardeşte isterim kızıma erkek de isterim. Sağlıkla doğsunlar inşallah
wind rumsal cumartesi 1264 dü. Pazartesi gittiği dr gördüm karından gördüm vajinal bakmadı. Sanırkm beta da 3700 falan olmuştur
evrem07 rumsal evet muhtemelen öyledir. Doktorum gerek görmedi. Bir hafta sonra çağırdı gitmeden sağlık ocağına kan vereceğim
wind evrem07 doktorunuz haftaya çağırmış ya ikinci keseyi görmek için ikinci kese ne onu anlamadım bende 🙈