mmmm saçları dökülüp tekrar cıkmasını saglayabilen var mi saclarim o kadar coktu ki 4 senedir falan öyle azaldı ki
peperutka mmmm Benim hamilelikten once cok dokuluyordu.Hamileyken demir haplari kullanmaya baslayinca sac dokulmem durdu.Sanirim demir eksikliğinden kaynakli oluyormus.
Amyleec mmmm prp diye bir işlem var ben yaptirmistim iyi gelmişti şimdi emzirme kaynaklı tekrar dökülüyor yeniden yaptırmayı düşünüyorum
Efuli53 mmmm bnm gebelıkten önce aşırı dökülürdü simdi artık kullandıgım kan veya balık yağı hapından bilmiyorum çooook az dökülüyo acayıp gürleşti
Busra280607 Hamileliğimin ilk zamanı inanılmaz döküldü tutam tutam elime geliyordu 31 haftayım gürleşmeye başladı sorun yapmayın kendine hormonlardan hepsi ve tabsiyem hindistancevizi yağı kullanın çok iyi geliyor
Srnkrbrn Bu konudan bende çok muzdaribim ya benim asırı dökülürdü simdi 13 haftalık hamileym hala artarak dökülme devam ediyo cam terebentini alın aktardan ben dermatolojiye de gittim kan problemim vitamin eksikliğim yok olmasına ragmen dökülüyodu oda bunu önerdi sampuana karıstırıp kullanın faydası cok bitirmiyo ama bende azalttı
Srnkrbrn Amyleec ücreti ne kadar canım onun simdi sen yazınca baktm 3 seanssta falan düzelme artma oluyorms mantıklı geldi
Srnkrbrn Bazı kişilerin durduruyormus cam terebentini dogal birşey zaten birde hindistncevizi yagıyla haftada bir maske yapın o da faydalı benim azalttı ama arkadasımın bitirmişti yeni sacları bile cıkıyordu
mmmm eşim eczaci o da diyor ki tam olarak bi çözümü yok bunun ilaclar sampuanlar etki etmiyormus fazla
mmmm aslinda benim de dökülme durdu ama ben dökülen saclarim cikar mi diye arastiriyorum bi yolu vardir umarım
Eylulmom mmmm he sen tekrar çıksın gürleşsin istiyorsun şimdi anladim badem yağı kullan o zaman çok iyi geliyor sarımsak bide aşırı çıkartıyor
Eylulmom mmmm o kadar detaylı bilmiyorum kuaförler sarımsak çıkartıyo diyolar hatta sarimsakli şampuanlar bile var ben farmasininkini kullandim ilk işe yaradi sonra yine aynı dökülmeye devam etti bende şuan şampuan arayışı içindeyim