kez5367 2 yas ogluma babasıyla beraber hedıye olarak almak ıstıyoruz, ürün instagram influencer sisirmesi mi? Ozellıkle bu markaya bakıyorum.Gercekten oyalayıcı ve guzel mı? Tavsıye eder mısınız? Seyahat boy olanları ıcın de fıkır verırsenız cok sevınırım 💐
3kedili2bebekli kez5367 seyehat boy henüz almadım denemedim ben a101 e geldiğinde 2 tane 36 li set almıştım çok memnunum çok seviyoruz bebeklerim de bende eşimde 😂 bir daha öyle indirimli bulursam 2 set daha alırım öyle diyeyim
yorgunannis kez5367 ya bende çok istiyorum almayı bence gayet oyalayıcı çocuklar çok seviyor diye düşünüyorum
emir05 kez5367 oğlum beş buçuk yaşında aldım ben baya oyalanıyor hatta bu zamana kadar aldıklarımızdan en çok bununla vakıt gecırdı. Alalı beş ay oldu sureklı yerde yanı artık farklı şeylerle oynasa bıle yıne onunla dan bağlantı kuruyor oynuyor. Sızın küçükmüş saha çok oynar
atesvesu kez5367 eşimin amcasının torunlarınin var anneleri almış çok güzel oynuyorlar zaman geçiriyorlar bende kızlarıma aldım kargo bekliyoruz
kez5367 3kedili2bebekli aaaa geldıgını keske ben de bılseydım fıyatı da cok ucuzmus🥲 guzel gunlerde kullanın.Dogum gununde alacagız daha 2 ay var ama, 2 yas oglumun sevecegı bır oyuncak mı genelde oturup boyle bı oyuncakla ben olsam da oyalanmaz pek ama ınsan da aldıgı seyı sevsın oynasın ıstıyor 😍
3kedili2bebekli kez5367 evet tam o oyuncak oturup kendi oyalanacagi oyuncak benimkiler 28 aylık araba garajı falan yapıyorlar ben beceriksizim biraz eşim daha çok şey yaptırıyor öğreniyorlar hemen bir vakiyorum kule yapmisler bebek koyuyorlar tepesine falan 😂
kez5367 emir05 ben de yası kucuk dıye demıstım ama hemen sevmese bıle sonrasında da oynayabılır aslnda
emir05 kez5367 evet. Yaşı küçük olduğunda sızınle bırlıkte oynar sonradan kıtapcıgına göre sekıller de yapıyorlar.
gvnrzz kez5367 şişirme ürün değil. Cok acık uclu bi oyuncak. Ve 2 yasındayken de 6 yasındayken de oynanır. Kırılmıyo bozulmuyo. Ben aldım bir ara cok oynadı su an pek bakmıyo ama elbet yine döner dolasır oynar onlarla. Hiç pişman olmadım
elaefem kez5367 instagramdakilerin linklerinden almayın bence.trendyolda kendiniz magly diye aratınca geliyor .ben ordan almıştım 72 parçalı olandan .çok sağlamlarından geldi hemde kimisi ince oluyor
Rabiul kez5367 evet 72 parça belki indirim devam ediyordur kodu girmeniz lazım ama , alacaksanız atayım indirim kodu