Alya05 Bykessra en güzeli. Bazen bizde öyle yapıyoruz tost çay güzel oluyor Ama tostta çok uğraşmalı ya 🤭🤣🤣
Alya05 biriciginannesi Benmde taze fasülye gözümde karardı eskiden okadar severdim şimdi yesemde çok severek yemiyorum
2princessmother Alya05 fırına kanat atım patatesli Yanına pilav Salata Kremalı mantar çorbası Süzme yoğurtlu pancar mezesi Tatlı olarakta kadayıf tatlısı alacak eşim 🌼
2princessmother Alya05 ayy keşke bacım buyur gel 🫶🌼 Doğumuma 1.5 ay kaldı zorlanıyorum ama yemek yemeyi seviyoruz ondan yapıyorum 🤣
kurkmantosuzmadonna Alya05 ay sen annem misin ? 🥲 Annem de hep kardeşlerimin öğretmenine dolma sarma yapıp gönderirdi hep.
Deleted33000 Alya05 evet cidden helal olsun onlara ben kendi adıma konuşayım tüm gün evde olduğum halde yetişemiyorum işlere onlar nasıl yapıyor aşkolsun
Deleted33000 Alya05 ne güzel valla çok özeniyorum evi hep toplu duranlara benim hiç bişey yerinde durmuyor
Alya05 Deleted33000 Benm hiç kalmıyor 😂🤣😂 Benm bi arkadaş var sürekli düzenli. Nasıl yapıyor bilmiyorum 🤷♀️
hd_d Alya05 Dolma doldurdum bugünnn Yaninda patlican ve kabakta doldurdumm cok efso olmus Yoğurt Ve mor lahana vardi