kez5367 Globber bısıklet ve scooterı olan 2 yas erkek cocuguna anneanne babanne teyze hala ıcın hedıye onerısınde bulunsanız ne onerırdınız? En yakınları alacak sekılde 💐 (NOT: arkadasımın oglunun onumuzdekı ay dogum gunu var davetlıler sormus sızden fıkır almak ıcın yazdık)
aslmoms arkadaşımın ailesinden biri doğum gününde böyle bir kamyon almıştı. Çocuk içine oturuyor itiyorlar. Kendisi aşırı derecede oynuyor. Hem kocaman bir hediye. En sevdiği hediye bu oldu içlerinden. Çocuk kadar bir kamyon bu, küçük birşey değil
kez5367 aslmoms benım ogluma gelse cok severdı cok guzelmıs 😍 Ben de manyetık blok alabılır bırısı dıye onerıde bulundum.
aslmoms kez5367 bu aralar oda çok sözü geçen bir hediye . Deneyimlemedim bilmiyorum. ama şu kamyonla ne kdr oynadığını görseniz kesin alırdınız 🌸İp takmışlar çocuk oturuyor onlar çekiyor fln. içine birşeyler dolduruyor boşaltıyor.
kez5367 aslmoms ben de buara arastırıyorum genelde cok ovulen urunlere tedırgın yaklasıyorum ınfluencer sısırmesı ve reklamı gibi geliyor.Ama hatrı sayılır bı hedıye gercekten🌺