servez08 Annelerim merhabalar 9 haftalık hamileyim dün kanamam geldi hastaneye gidip yatış yapıldı iğne ve serum verildi kanamam duruldu ultrason ile ebe bebeğe baktı kalp atışı kese iyi çok şükür bi sıkıntı yok bugün taburcu oldum doktor yine baktı bebeğe iyi dedi ama progesteron gün de 3 kere içmemi istedi ağır dedi yan etkileri varmış tırstım biraz da beni rahatlatabilir misiniz
superstar_00 servez08 Benim doktorum ilacı vajinal yoldan fitil olarak kullan dedi etkileri ağır kaldıramaz sen dedi
mervekalkann servez08 fitil olarak günde 2 kez kullanıyordum sabah akşam. 10+4 de lekelenme yaşamıştım o yüzden vermişti doktor 1 kutu kullandım o dönemler. Ağızdan almanızı önermem fitil olarak alırsanız Yan etki olmuyor ağızdan alınınca mide bulantısı baş dönmesi yapabiliyor.
buketdeniz19 servez08 canım bende kullandım ama benim 1 tane kürtajım vardı önlem amaçlı bebek tutunsun diye verilmişti ben vajinal aldım ağızdan çok tercih edilmiyor sersemlik yaptığı için demişti vajinal alımın daha etkili olacağını söylemişti doktorum
aysct Ben vajinal olarak alıyordum sabah akşam, ağızdan yan etkisi daha fazla oluyor diye biliyorum çok uyku hali yapıyor
AuraMomB Vajinal daha etkili fakat doktorun senin durumunu daha iyi bilir. Vajinal yeşil akıntı yapabilir enfeksiyon da kapabilirsin , ben oral kullanıyorum evet baş dönmesi mide bulantısı yapıyor ama vajinalden daha iyi bana göre
servez08 AuraMomB açıkçası bana bıraktı doktorum sabah akşam ağızdan akşam fitil yap istersen dedi ilk defa kullanacağım içim bilemedim hangisi yararlı yan etkileri az olan
emine1309 haftamda lekelenme için verdi doktor vajinal al dedi enfeksiyon kapmışım, ağız yoluyla devam edelim dedi.
AuraMomB servez08 evdeysen büyük gün ağızdan al yan etkisi olunca yatarsın değilsen fitil kullan. Bana fitil yaramadı açıkçası
servez08 mervekalkann iki şekilde deneyim olmadı şuan anneler ikiye ayrılmış durumda 🙈 ağızdan al veya fitil ikisini de deneyeceğim olmadı
servez08 buketdeniz19 anladımm ikisini de deneyeceğim olmadı ona göre hangisi iyi olursa öyle devam edeceğim
aysgl330633 servez08 yine de kıllan canım doktor verdiyse madem bende gebeliği öğrenir öğrenmez doktorum verdiydi 12. Haftaya dek kullanmıştım belki sende de öyle olur şu an 9dasın iyi düşün stres yapma ❤️