Zehradgn Hayale sende bi aorun görmemiş umarım bendede görmez erken doğumdan falan bahsedildi gözüm korktum
Sunayaz Zehradgn hiç aklını bulandırma erken doğum olur vs vs diye. Bende öyle korkuyla 39. Haftama girdim şimdi doğsun artık diyorum. Kendini salma psikolojini bozma. 🤗
Sevcanesme Zehradgn oluyor canım öyle yengemin bacakları böyle kaşıya kaşıya yara oldum valla Allah yardımcınız olsun
AcemiAnneee Zehradgn canım nemlendır bı de Kasıma daha kötü oluyo kaşıyınca benım bacakları sankı kedı cırmıklamış gıbı yapma
Vefas Zehradgn bendede oluyor kaşıntı ılık bir duş sonrasında zeytinyağı ile tüm vücuda masaj gibi sürüyorum geçiyor 💋
useyma Zehradgn geceleri uyuyabilecek kadar kaşıntılarım geçti..37+0 dayız🤰🏻Cuma kadın doğum ve dahiliye kontrolüm var:) çok şükür iyim🤲🏻
Sunayaz Zehradgn bi sor bakalım Dr una o ne diyecek elbet vardır bi sebebi. Benim kaşıntı olunca dedğim gibi çok az zeytin yağı göbeğime sürüyorum hafif masajla rahatlıyordum. İnşallah ciddi bişey yoktur bide hamile halinle onunla uğraşmak zorunda kalma 🙏
[silindi] Zehradgn evde elma sirkesi varsa elma sirkesi sür yada suya karıştırıp duş al alerjikse geçirir gebeliğede bir zararı yoktur sormadan söyleyim:)
Pembepatik Kansızlık da olabilir. Arkadaşım,35 haftalıkken birden kasuntisi başladı tüm vücutta.kolestaz mi uyuz mu derken hemotokriti 28 Çıktı 2 ünite kan verdiler öyle düzeldi.hemogram ve ferritin fe ve fe bağlama da baktirin teşhis konmadiysa.