zanura Kızlar 41. Haftalık oldum ama bebek hâlâ gelmiyor, doktor suni sancı ile doğumu başlatalım diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardım pleasee
3boysmom zanura bende ilk oğlumu 41.haftada suni ile başlattılar öyle doğurdum tabi 13 saat sancı çekip 4cm açılmada kalınca sezeryana alındım orası ayrı. açılman vs var mı canım? bebek pozisyonu kanalda mı
ilkannelik1 zanura merhaba banada 41 e kadar zamanı var dedi asla gelesi yok göbek düşmedi bile sizinki kaç kilo ve erkek bebiş mi :)
ozlemmm93 zanura mutlaka doktorunuza danışın ama hint yağı perine bölgesine masaj yapınca açılma yapıyormuş diye duymuştum doktorunuza sorup deneyin isterseniz
zanura 3boysmom açılma var mı bilmiyorum doktorum elle muayene etmiyor doğum alanına girmedikçe. Bebeğin başı 10 haftadır aşağıda, hatta alttan baya baskıda var ama kanalda veya değil konusu olmuyor pek..sadece kendi gelsin diye bekliyorum ama bebeğe zararı olur mu diye de artık korkmaya başladım
zanura ilkannelik1 benim yarın 41.. kilosu 3400 erkek, baş aşağı uzun süredir sancılar yok.. sizin kaç?
kubraaaatt ozlemmm93 perine masajını bilmiyorum ama 40.haftaya gelmiş gebeler için sabah aç karnına birkaç damla suya veya meyve suyuna damlatılmasını öneriyorlar. O önce ishal yapıyor sonra da rahmi kasıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi araştırmadım hiç
ilkannelik1 zanura benim 3800 38de dedi ama farklı da çıkabiliyormuş erkek sancı yok bizimde erkek olunca geç gelmek istiyolar🤭 kilosunu merak ediyorum yarın kontrolde normal olabilir mi sorucam ama çok acı oluyor sanırım ilk benim sizin?
zanura ilkannelik1 maşallah tosunum sizinki😂 ancak genetik faktör önemli burda, siz ve eşiniz genetik yapı olarak iyiseniz (kilolu veya kalıplı- uzun) bebeğinde yapılı olması çok normal👌🏻😇
ozlemmm93 kubraaaatt bende insta da ebeden görmüştüm dediğiniz gibi de yapılıyor olabilir aklımda yanlış kalmış olabilir ama tabi doktora danışıp yapsın arkadaş
ilkannelik1 zanura gebelik şekeride çıkmadı genetik etkiliyse kesinlikle uzunuz 🤭inşallah sağlıklı doğururuz 🥹