buseeeeeee3 İlk gebeliğim bebeğimin hareketlerini çok kısıtlı ve çok geç hissettim 20 inci haftamda hissettim yada hissediyorum da ben mi anlamıyorum bilmiyorum doktor normal 24 üncü haftana kadar net hissedersin dedi sizce normal mi ?
kurkmantosuzmadonna buseeeeeee3 normal. Ben de 19. Haftanın sonunda hissettim. Bazıları 22 de hissediyor.
aselimdurum buseeeeeee3 plasenta konum olarak öndeyse zaten 20den önce hissetmiyorsun ve 20de de derinden geliyor tekmeler hareketler. Benim ikinci hamileliğim şuan tam 20 haftalık hamileyim plasentam ön yerleşimli ve daha 2 gündür hissediyorum oda çok derinden
buketdeniz19 buseeeeeee3 kişiden kişiye değişiyor canım benimde ilk gebeliğim 15. Haftamda içimden bişey kayıyormuş gibi hissediyordum şuan 19+3 oldum bebeğin tekmelerini 18. Haftadan itibaren hissetmeye başladım ben çok zayıfım 44 kiloyum doktorum o yüzden erken hissedebilirsin demişti
buseeeeeee3 kurkmantosuzmadonna ama 20 den sonra hiç hissetmedim cumartesi günü gittim doktora iyi dedi kilosu falan da iyi dedi ama bilmiyorum korkuyorum
buseeeeeee3 buketdeniz19 olabilir benim zaten hep göbek çevrem hep yağlıydı ve biraz kilom var, 21+2 deyim ama 20 den sonra hiç hissetmedim normal mi bilmiyorum korkuyorum doktor normal dedi
buketdeniz19 buseeeeeee3 normal hiç korkma biraz geç hissedebilirsin ben 44 kiloyum o yüzden erken hissettim zaten canım