tugcekelessss sssee daha tam ikiside aynı renk olmamış ama birkaç güne pik yakalarsın dıye düşünüyorum
kpsslianne sssee henüz pik olmamışım t çizgisi C gibi koyu olmalı hatta benimki ondan bile koyuydu sonra silikleştiğini görmen lazım yani tek bir test ile anlayazmazsın 4 5 tane test yapman lazım
Mzgnn0234 sssee o sağdaki kadar net çizgi olacak daha yeni bitmiş adetiniz kaç günde bir adet oluyordunuz
tugcekelessss sssee evet mutlaka yapın bakın ıkısı aynı renk olduğu zaman pik oluyor her gün aynı saatte yapsanız daha iyi bu bır kaç gün daha tekrar edın yapmaya zaten yakındır
sssee tugcekelessss doğru diyosunuz peki bu günleri her gün değerlendirmek sperm kalitesi acısından olumsuz mu olur gün asırı mı değerlendirmek lazım
tugcekelessss sssee doktor bana bir gün durun bir gün deneyebılırsınız demıstı ama pik gordugun gün ve ondan sonraki 2 gün ara verme bence o günleri iyi değerlendirin
sssee bugün tekrar test yaptım yine aynı sekilde cıktı test mi bozuk acaba yoksa iki gün aynı olabilir mi?