nagihanecrin aslmoms ozamana dogurmus olurum galiba😅😅 ilk kizimdada kışın ortasinda yaş incir canim istedi onuda yurtdisina bike sorduk bulamadik 🙈
bilgia aslmoms bu güncelleme ne zaman geliyor tam olarak herkes de farklı tabiki ama genel olarak bir zamanı var mı 🥲
bilgia bsrelif maalesef benimde fertamir suda çözülen verdi doktor onu istedim tadı nazo vişne suyu gibi ama kabıxlık olduğu için bayadır içmiyorum 🤦♀️ içmem de gerekiyor yerlerde çünkü 6.5
fatma102 aslmoms benim senelerce yemedigim şey rüyama giriyor Aserme olduğunu anliyorum burnumda falan tütüyor yada kokusu burnuma geliyor değişik tatlı tuzlu farketmiyor bende 🤣🤣
tugbaustuntas aslmoms çiğköfte aşığıyım normalde hamileyken ağzıma süremedim midem bulandı hep🥹 sebze yemekleri pek sevmezdim hep canım sebze yemek istedi bide kabuklu çiğ fındık istedi canım aşırı şekilde koca bi poset yemiştim bi oturuşta
mrvnr35 aslmoms evet bende gerçekten aşerdiğimi o zaman anladım gözümü kapatınca önüme gelmesi soyup yiyormuşum hissini yaşamam ağzıma tadının gelmesi sanki o an yemişim gibi ve gerçek anlamda yiyene kadar tadı asla ağzımdan gitmedi tam 1 hafta 😂😂
aslmoms mrvnr35 ya bence bende aşermişim baya ya. Kabullenmemişim ama. Ben birgün uykuumda rüyamda peynir yediğimi gördüm. tadı ağzımdaydı. uyanıp koşup dolaptan peynir yemiştim.
NilVibe minnosss58 yanlış hatırlamıyorsam pelin akil de sizn gibiydi. Hatta o tadına bakmış sabunun falan. Bir programda açıklamıştı. Ama sebebini söyledi mi unuttum. Neyse çok az kalmış bebiş doğunca geçer inşallah bu istek 🌸
NilVibe aslmoms ay öyle deme 😀 bulamazsa olan sana olur, inşallah normalde bulunan şeyleri aşerirsin ama sen yine de eşinden bulunmayacak bir şeyler iste 😀😀 yazın mandalina falan iste 😀
rumeyyurmom aslmoms nedense ben görünce bir midem bulanıyor lapa ve baharatlı olduğu için sevemedim görüntüsünü falan 😂
_Medine aslmoms ay bende kışın ortasında yeşil nohut aserdim😅😅😅eşim bulamıyorum derdi garipim nohutu islatsak oda onun gibi olur dediydi şimdi gün sayıyorum