mrvnr35 aslmoms evet bende gerçekten aşerdiğimi o zaman anladım gözümü kapatınca önüme gelmesi soyup yiyormuşum hissini yaşamam ağzıma tadının gelmesi sanki o an yemişim gibi ve gerçek anlamda yiyene kadar tadı asla ağzımdan gitmedi tam 1 hafta 😂😂
aslmoms merve588 neyse ki artık bulunan birşey 😁😁 kiraz 4 tane 300 tl duymuştum ben. İşyermden bir arkadaşım aşermişti.
merve588 aslmoms ya hiç öyle bulunmaz birsey asermedim erik asermisdim onuda bulamamisdi turşu olarak almisdi nefsimi o sekilde körlemisdim 😂
aysgl330633 aslmoms ben normalde erik çok sevmezdim ama en çok erik aşerdim abartmıyorum iki günde bir kilo yiyordum☺️
merve588 aslmoms dogumuma haftalar kaldı 😂😂 haftaya sezaryen günü verilcek artik süt olsun diye yerim
mom_51 Ben ilk sakatat aşerdim hiçte sevmem asla ağzıma sürmezdim ama yedim az bişey. Şuan da doğuma 4 haftam var ama 1 aydır şeftali aşeriyorum bulamıyorum. Dondurulmuşta istemiyorum.
aslmoms mom_51 ladybugs bu sakatat yeme olayı sadece bende oldu sanıyordummmm. İlk aylarımda daha gebelik öğrenmeden şırdan yemeye gitmiştim. Adana urfa fln ertesi gün.
yildiz93 aslmoms ben normalde ekşi sevmem ama her şeye limon sıkıp tuzlayıp öyle yemek istiyodum😄 bi de kocama git ara dediğim şeftalili jelibon olmuştu. Öyle bi kokmuştu ki burnuma anlatamam arayıp bulmuştu sağolsun 😄
mom_51 aslmoms ya hiç sorma inan ciğerden ve karından nefret ederim ama bu gebelikte bir canım istiyor anlatamam. Seninde oğlan galiba bebiş 🤣🤭