atesvesu maco61 ne kadar güzel tesadüf olmuş kızınız babasıyla , oğluşunuz da sizinle aynı ay doğumlu olmuş Rabbim size bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallah 💐
atesvesu maco61 cihazlar da hata var çünkü bir hastanenin olcumuyle diğeri bir tutmuyor bana da 28. Haftadan beri bebek 2 hafta önden gidiyor diyorlar suyu iyi şeker yükleme yaptırmıştım sonuçlarım da normal diğer bebislerim 3 buçuk kilo doğdu bu da aynı kiloda doğar belki bir tık fazla olur ama 3700 yada 4 kilo doğacağını sanmıyorum
oykuulku atesvesu 36+4 üz 🥲 benımde 15 nisanda bi heyecan bastı benıde nısana girince ikingi gebeliğim🥲
oykuulku atesvesu 36+4 üz 🥲 benımde 15 nisanda bi heyecan bastı benıde nısana girince ikingi gebeliğim🥲
minnosss58 atesvesu 36+5 nisan ayına girince korku, endişe, doğum esnasında neyle karşılacagim acaba stresi sarmaya başladı. Hastane çantam hazır, kasılmalar ağrılar da iyice sardı beni gerisi önce Allah’a sonra da bebişe kalmış ne zaman gelirse artık 😌
atesvesu minnosss58 aramızda zadece 4 gün var. Benimde kasılmalarım çok fazla oluyor özellikle de akşamları başlıyor
inodnod atesvesu 38+1 haftalığız doğum çantamız hazır ama henüz hiç gelecek gibi değil, sancıya dair gram emare yok 😁