Kızlar ben 36 haftalıkken pazartesi kontrole gittim bebegin kalp atışlarını beğenmedim dedi doktorum sabah 9 dan 3 kadar nst çekildi artık son şansın doguma almam lazım dedi doktor hazırlıksız bi şekilde neyse bi korku sardı beni çok kötü oldum ama sezeryanda vurulan iğneyi falan hissetmedim ameliyat güzeldi ama sadece uzun sürdü benim bağırsaklarım rahme yapışmış doktor onu açmak zorunda kaldık çok zor bi ameliyattı dedi her neyse kızlar çok şükür iyiyim odaya çıktığımda bebegim odadaydı ama sanki nefes almakta zorlanıyordu hemşireyi çağırdık hemen söyledik nefes alamıyor diye bebegimi elimden alıp hemen küvese götürdüler bi kaç saat sonra bilgi almak için gittiğimiz sağ üst akciğeri tam açılmamış hava var dediler biz ciğer geliştirici ilaç uyguladık eger ilaç fayda etmezse tüp takacağız dediler sabah oldu bilgi vermek için yenidoğan doktoru geldi tüp takmamıza gerek kalmadı geldiği satte göre bi tık iyi dedi şimdi bekliyoruz rabbim orada yatan tüm bebişlere Şafi ismiyle şifa versin rabbim yanı sıra da benim bebeğime ne olur dua edin böyle bişey yaşayan oldu mu