baharsst minnosss58 bende aynı durumdayım, ama o ilaç tıkandık ca kullanılıyor ennfazla uc gun diye biliyorum, bide hamile icin olduğunu bilmiyordum
minnosss58 baharsst benim burnumla alakalı sıkıntılarım vardı birde sinüsler iyice dolunca mecbur kullanıyorum yoksa yatamiyorum dediğim gibi
aslmoms semahayall Bende oldum geçen haftalarda. Dayanamadım hastaneye gittim. Ama korkuyordumda serum fln sıkıntı olur mu diye. Dr 12 haftadan snra parol / c vitamini / ve izotnik su zararı yok diyerek yaptı. Aynı gece iyileştim ben
semahayall aslmoms yaa bende gitmeye karar verdim , nefes alamıyorum , başım çatlıyor , gözlerim yanıyor
tugcelice07 semahayall 33.haftaya kadar hiç hasta olmamıştım ta ki dün e kadar nefes alamıyorum başım ağrıyor gözüm akıyor tıkandım resmen boğazım da kötü akşam acile gittiık sadece parol taktılar evde de sadece parol atabilirsin dediler çok kötü durumdayım :(((
semahayall tugcelice07 acile gittim lanet olsun parol bile takmadılar , o kadar sinirlendim ki , kafam kopuyor ağrıdan am takmadılar