svdbstn 24 Mart 22:10 - 211 26 Mart 09:00 - 375 31 Mart 20:45 : 4110 Beta bu kadar yükselmesine şaşırdım 1500 1700 tahmin etmiştim sebebi ne hızlı artışın ikiz olma ihtimali var mı kızlar
miran_veannesi svdbstn 2 güne bir iki kat artması lazım 4 günde 7 kat artmış resmen maşallah ikiz olabilir var mı ailenizde gerçi benim de sabah kan verdim bide akşam verdim arada iki kat vardı ama tek bebek svdbstn
yldzata svdbstn bende direk 1119 ile öğrendim 3+5 te. Kese görünmedi, kesec için beta 2000 den fazla olmalıymış
3boysmom svdbstn ikizin betayla alakası yok balım çoğu doktorda böyle söylüyor zaten. ben ikizlerimi 30 beta ile öğrendim ve aşırıı yavaş artıyodu. ama değerin cok güzel artmış bu arada hayırlı olsun🥰
buketdeniz19 svdbstn betadan ikiz olup olmadığı anlaşılmaz canım benimde hızlı artmıştı tek kese tek bebek vardı
svdbstn miran_veannesi kaynımın çocuklar ikiz bizim ailede de dayım ve dedem de ikiz varmış ikiz açıkçası bakabilir miyim hiç bilmiyorum hiç düşünmemiştim 😂🙈
emosduygos İkizin Betayla alakası yokmus benm 4 günde sizinkinnden de fazla 10 katından fazla artmıştı ama tekil gebelik