aybike2212 Momlife_ emineozt Trendyoldan aldım kızlar little baby oysbella olaran geçiyor bana malzemesi çok kaliteli geldi içinden birde alt açma örtüsü hediyesi çıktı bakabilirsiniz link vermek yasak diye biliyorum
edaonyurtttt Momlife_  ben Zara’dan bunu aldım çok beğendim.anne bebek çantaları genel cirkin görünüyo bence ya bu kibar geldi.içi de geniş kullanışlı görünüyor
twinmoms34 Momlife_ Prego siesta aldım.İkiz bebekler için ideal diye okudum.İçi çok geniş bölmeleri fazla.Kumaşı çok kaliteli 1000 tl ye almışım 2 3 ay önce.Çok geniş bişey arıyorsanız tavsiye ederim.
aybike2212 minikolik little baby oysbella diye geçiyor link yasak diye biliyorum aratıp bulabilirsiniz
oznurrkoc aslmoms bende bunun bej rengini aldım aşırı güzel ve çok sağlam fp ürünü sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
mervebayrram lefties markasının anne bebk bakım çantası var ben de onu düşünüyorum ama çok kararsızım
yazelll  https://mcdbag.com/products/mcd-bag-f-36-siyah-bebek-bakim-cantasi Ben bu çantayı aldım kumaşı çok kaliteli yapısı da çok iyi piyasaya göre biraz pahalı ama 5 çocuk bütür bu çanta
Budiss_Moms yazelll makinede yıkanabiliyor mu acaba bi de boş hali ağır mı ? İç genişliği nasıl acaba bende bu markada iki model arasında kaldım
mickey Momlife_ Ben MCD Bag den almıştım. Biraz pahalı ama aşırı kullanışlı. Çok fazla gözü var her şeyi düşünmüşler
Budiss_Moms mickey deri mi kumaş olandan mı aldınız? Temizliği nasıl olur acaba makinede yıkanabilir mi