nur11111 İki gün korunmasız ilişki demiştim her ikisinde de çok yatakta durmadım hemen ayağa kalktım 1 dk dır yani durduğum hemen tuvalete gittim tuvaletimi haptım ve duşumu aldım azalmışmıdır hamilelik riski
dilekmom6 nur11111 valla canm onlar palavra. Ben de hiç durmadm hemen kalktım tuvalete gittim ama sonuç hamileyim 😊 içeri giden gidiyor onu geri getirmek biraz zor.
1tucee nur11111 kuzum içine sperm girdiyse veya zevk suyu gibi risk olabilir ama aslında bütün seçenekler risk taşıyor ama şansın varsa gebe kalmazsın biraz bekle bakalım ☺️
wind Aslında bi 15, 20 dk yatsanız ve su deydirmeseniz iyi olur. Risk azalır mı orasını bilemem çünkü içeri giden gidiyor zaten ama dediğim gibi ayakları biraz yukarı kaldırıp uzanmakta fayda var.
nur11111 1tucee 1tucee bugün test yaptım negatif çıktı inanılmaz derece de kasık ağrım var Regl olacakmışım gibi ama anlamadım
1tucee nur11111 kasıklara ağrı girebilir regl başlangıcı veya regli zamanı negatif olduğunu biliyorsunuz tek seçenek regli bekleyin bakalım nolucak ☺️inşallah isteğiniz gerçekleşir biraz zaman ve sabır 🌸