Acccee NobleMom Zaten bende pcos var bide Aralık ayında gülüm yaptım kimyasal ondan sonra hep geç oldum bu ayda geçecek eminim
NobleMom Acccee Siz bu haftayı değerlendirin düzenli olarak. Geç yumurtlama gebe kalmaya engel değildir. Ben de bazı aylar geç yumurtluyorum. İki kızımda da geç döllenme ile hamile kaldım. Önemli olan ovülasyonu kaçırmamak ✨🤍
ozlemozdemir09 NobleMom ayyy bugünü sabah uyandigimda yumurtlama belirtisi gördüm. Sıvı akışkan su rengindeydi. Henüz ovulasyon testi yapmadım Yapinca belli olacak
ozlemozdemir09 arven000 oh çok şükür ayyy Bugün ovulasyon günümün piki heralde sol kasığım çok sızlıyor ya neden olabilir ki
arven000 ozlemozdemir09 olur öyle sızlama falan. Değerlendir bol bol benimde pik günüm bugün umursamamaya çalış düşünme hiç yap ilişkiyi heç
arven000 ozlemozdemir09 adete 12 gün kala olduysa Ovulasyon geçmiştir canım. Ovulasyon olduktan sonra regle 14 gün kalıyor genelde. İnşallah olur cnm valla ne diyim ben umutsuzum o yüzden 10 defada yapsak umudum 0000😂
cerenkaradas Kızlar Merhaba Ya bi haftadır adetim gecikti sol kasığım da ağrıyor ve peçeteye pembelik geldi ama devamı gelmedi gebelik testi yaptım ama 5.gündü birinde hafif silik çift çizgi diğeri de negatifti sizce sonuç nedir