Duyguuumm Aynurhalil banda vermişti bitti almadım bidaha yarın aldırcam tekrar kullanan çok kişi varmış
Roseyaman Aynurhalil ben kullanıyorum canım çok memnun kaldım.bağırsaklarım bile düzene girdi kullanmaya başladığımdan beri kabızlık sorunu yaşamadım👍
Cansn Aynurhalil gebeliğin başından beri kullanıyorum. Neden güvenemediniz? Doktorunuzun tavsiye ettiği birşey sonuçta.
Aynurhalil Duyguuumm hamileler için doktora danışın diyor sadece eski serisinde hamileeler içebilir yazıyormuş kafamız karıştı aldık ilacı güvenip içemedimde 😕
Duyguuumm Aynurhalil bana dr um kendi verdi bunu iç diye ama hamile değildim o zaman ben şimdide bitti artık korunmuyorum da hamilelik durumu olabilir aldırmasam mı acaba tekrar
Aynurhalil Cansn evet ama eskiden kutusu garklı imiş ve dışında hamileler içebilir yazıyormuş bund danışın deyince içemiyor insn tedirgin oluyor
Cansn Aynurhalil hamilelerin içebileceği ilaçlarda ya içebilir yada doktora danış der. İçemeyeceği ilaçlarda direk içmesin der. Aklında bulunsun.
Snglfth Aynurhalil ben kullanıyorum ama eski kutu yeni kutu bilmiyorum 9. Haftamda başladım devam ediyorum başka vitamin ilacı kullanamıyorum