eflinsultan Kızlar lütfen çatlak kremi önerin 13 haftalık oldum hala almadım en iyilerini beklerim gebelikte hangisini kullanıp memnun kaldınıZ
bbaskal eflinsultan Ben iki gebelikte de Lireac kullandım bir de Hindistan cevizi yağı tavsiye ederim işe yarıyor
Tomriscvn eflinsultan Valla canım ben hindistan cevizi yağı ve bio oilin sarı olanını kullandım şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı sonrası ne olur bilmiyorum 28.haftam bitcek 🤣
snurkarci eflinsultan bence çatlayıp çatlamamak tamamen genetik, ben ilk gebeliğimde lierac kullandım bio oil felan kullandım hiç aksatmadım ama çatır çatır çatladım aşırı yanii. Ama mesela yengemin 3. Doğumu oldu hiçbir şey kullanmadı bir tane bile çatlağı yok
yinemihilal İlk haftalar kakao yağı hindistan cevizi yağı ile başladım. Son bir ay bebek yağı kullandım şuanda da biooil ile lierac kullanıyorum ben. Şıan çatlağım yok ama hamileliğin çok sonlarında da değilim
dgngr eflinsultan hindistan cevizi yağı+e vitamini+tatlı badem yağı karıştırıp cam kutuya koy duş sonrası sür. Diğerleri pahalı. Bir de nolursa olsun çatlağı direkt engelleyen bir ürün yok. Çatlak genetik bir şeydir ve bunu engelleyemezsin. Cildin kuruyken karnın büyüyüp gerilince çatlar. Dediklerim de en iyi çatlamaması için bulunan önlemlerden birisi.
minnosbirkiz eflinsultan badger ve inciadan çok memnun kaldım, sonra çok övülüyor diye bioderma ve bio oil alma gafletinde bulundum, bi anda çatladım, en güzeli vazelin formunda yoğun olanlar
aysblz dgngr çatlak önleyici başka seçenek olmasa hakverebilirdim ama başka şeyler ile desteklenebilir çatlak okulumu e vitamini şart değil kaş yaparken göz çıkarmak olur
lale_lale eflinsultan bol bol su içmek yeterli bence ve bir de kesinlikle göbeği kaşımamak. Kaşıdıkça yırtılıyormuş Eğer genetiğinizde varsa en iyi kremi de kullansanız suyla yatıp kalksanız da fayda etmez. 4. Hamileliğim hiç çatlağım yok annemde de olmamış. Genlerden geliyor bence
hulyadurmuss eflinsultan hippin çatlak kremini kullanıyorum yapısal olarak çok güzel yoğun iç çamaşırına bulaşma vs olmuyor emilimi çok güzel çok para vermeye gerek yok bence bende gayet iş gördü içeriği de ter temiz bi ürün 🙂↔️