iremgnrs tumc başından beri içiyorum maalesef 35. Haftama girdim hala içiyorum bırakamıyorum bebekte sağlıklı bende
Sarpatesinannesi tumc ilk oğlumda birakamamistim sağlıkla doğdu çok şükür birdaha hamile olursam birakicam diye sartlamistim kendimi ama nafile yine bırakamadım 38+4 üm inşallah bu da sağlıkla doğar
crnk94 tumc 20. Haftadayım bırakamadım içiyorum hala her şey çok şükür yolunda gidiyor fakat içim hiç rahat değil doktorum tarafından da zorbalanıyorum sürekli 🥲
Buhati Hamilelik boyunca azaltarak kullandım bıraktığımda yaptığım stres bebeğe daha zararlı diye azaltarak içmek çözüm oldu benim için bebeğim doğdu şuan 4 aylık emziriyorum hala içiyorum maalesef bırakamadım
iremgnrs mervesdoruk bebeğim sağlıklı olduğu için umursamıyorum gerçekten vicdan azabı falanda çekmiyorum sadece ben biraz daralmaya başladım ağırlaştıkça tek sorun bu bebek gayet iyi
_gecekusu Masaldefteri123 hamilelikte başlarda midem bulanıyordu 1 2tane falan içiyordum sonlara doğru mide bulantım geçince 4 ü buluyordu
K-1997 iremgnrs bendeçok içiyorum herkes tarafından zorbalanıyorum utanıyorum insan içinde içmemeye çalışıyorum kendimi kötü hissediyorum her akşam yarın 5 tane içicem diyorum yine 10 u buluyor 🥹
iremgnrs K-1997 kendini kötü hissetme önemli olan sağlıklı olmanız kim ne derse desin he hıı de geç başka türlü rahat edemezsin kulak asma
seherherhul Ben de çok içiyorum hergun bugün az icecem diyip önceki günden daha çok içiyorum şuan 21 haftalık hamileyim bırakmak istiyorum ama çevremde herkes içiyor içmeye mecbur kaliyorum