Melek09 Nas (Allahın kulu demek) anlamı nedeniyle en çok bu ismi severim,duru, Ravza, ahsen, Leyla ☺️
Glsmoztrk Biz Miray ve Alya arasında gidip geliyoruz sanada öneri olsun. Duru ve Beren ismini de çok seviyorum ama yakınlarmda var diye koymuyoruz :))
Kezya Kleopatra bizimkinin cinsiyeti belli değil😅 daha ama kız olursa esila ya da lina koymayı düşünüyoruz. lina nın anlamını bana söyleyebilir misiniz ben hurma fidesi mi ney öyle bişey okumuştu eşim
Mucize_02 Tgbnr123 evet bende böyle zor olacağını tahmin etmedim. Bi de hiç bir isme ısınamıyorum. Anlayamadım niye böyle 😐
gdaslik Sheda biz de leyla ve zeynep arasındaydık ama benim annemin adı leyla koyarsak şimdi kayınvalide kırılır üzülür diye zeynep e karar verdik.
Aysehuli Tgbnr123 önceden hep farklı değişik isimler severdim canım ama sonra vazgeçtim Gökçe Hilal koymaya karar verdik bi anda 😊
Rabiaaa8 Ben Begüm koymak istiyorum , eşimin ailesi de çok demode çok eski artık kimse koymuyor diyolar (tabi ben beğenmiş oluyorum ya 😒) Sizce çok zarif bi isim değil mi ? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar