efnanmoms 25 haftadayım bi kaç haftadır bebeğimin kafadı aşşagıda dönül hıcırıkları hareketleri sürekli rahim agzmı sızlama yaptırıyor resmen her haraketi aşşagı vuruyor bu bi tehlikemi veya dönmesi için cok erken değil mi
orhismommmmmm efnanmoms değil canı. Sureklı haraket halinde istedıgı yere dönüyor Seni rahatsız edıyoss yinede görün
efnanmoms orhismommmmmm beni tek rahatsız eden yönü idrar kesem uyarı veriyor😀 birde kafa aşşagıda haraketler aşşagıda olunca otururke dahi sıkıştırıyor muyum diye korkuyorum😀
orhismommmmmm efnanmoms ay bende yatarken aceba sağa yatınca ayakları altımda kalıyor mu diye düşünüyorum 😂😂😂😂😂
efnanmoms orhismommmmmm evet onlarda tam döndüğüm tarafda alta kalan yerde tekme atıyolar demi benim ilk kızım oldu o hiç yamuk durmadı karnımda 28,29 dan donra döndü bu oğlan yemin ederim karnıma 12 haftadsn beri sürekli ters hiç düz ultrasonu yok
orhismommmmmm efnanmoms of oda çok kötü oluyor o kadar zaman bekle ama yüzünü göreme. Annesi bebekle konuşmayı dene bi cidden söz dinliyorlar bıcırlar