mutsuz1 pcos tamamen engel değil ki gebeliğe. Kalan kalıyor yani. Önce oğluna baksın o.
İnsülininiz varmış size tavsiyem beslenmenizi düzeltin, sık sık yemeyin açlık sürenizi uzatın. Yemek yemeye başlarken önceliği yeşilliğe,yoğurda vs verin ki bir anda fırlamasın insülininiz. Mesela ben o öğünde patates veya basit karbonhidrat yiyeceksem önce yoğurt yiyorum veya bir sebze falan. Özellikle kahvaltılarda önce ceviz avokado yumurta falan yerim sonra ekmeği tüketirim. tabi sürekli yapamıyorum bunu 🙄🙄🙄 ama çok önemli vucuda ilk ne giriyorsa açlığın ardından vücut onu resmen emiyor.
Açlığa alıştırın kendinizi. İnsülin artık hücrelerin insüline duyarsızlaşmasıdır ama siz ıf diyeti yani aralıklı açlık yaparsanız hücreleriniz insüline tekrar yanıt vermeye başlar. Benim en büyük önerim budur yanii size. İnsülin direnci öyle bir şey ki hormonları bozuyor ve yumurtlamayı ya baskılıyor ya kalitesini inanılmaz düşürüyor.
Bir de ben tavuk etini bıraktım 1 seneden fazladır hiç tüketmiyorum. Henüz hamile kalamadım ama hormonlarım iyi seviyeye geldi