clementine16 mutsuz1 pcos endokrinolojik bir rahatsızık, yumurtlama sorunları sadece bir belirtisi. yenmek gibi bir durum yok ona uygun yaşayıp kontrol altında tutmak var ben de pcosluyum tedavisiz hamile kalabilmek için bir yıl yaşamıma ekstra dikktat ettim düşündüğümden de erken bebişe kavuştum inşallah herkesin gönlüne göre olsun🙏🏼
mutsuz1 clementine16 inşallah, amin, Cümlemize💕ben yenenleri duydum ama doğumdan sonra felan, o yüzden sordum. Yeni pkos nerden çıktı bilmiyorum, düşükten sonra çıktı ilk yoktu. 😞
birmesele mutsuz1 aynı aynı benimde öyle canım , sadece polikistiğe dayanıp kendini kapatma , eşine mesir macunu yedir , sen Hayıt tohumu kullan sonrasında da kafan rahat olsun kuzum hepsinden önemlisi bu , inşallah tez zamanda Rabbim sağlıkla kucağına alacağın evlatlar versin ♥️😍
mutsuz1 birmesele Amin 💕Allah razı olsun 😊eşim umursamıyor, hastaneye gitmiyor , takmıyor yani, taksa, onda bişey yok ama dediğiniz macun ne oluyor? Nerde satılıyor
Csctr mutsuz1 kız doğal yolla oldu olmaz diyolardı imkansız gibi konuştu pcosum vardı saldık bizde kafamızı rahat bıraktık 2.ayda olmuştu ama kaybettim bebeğimi akışına bırak bir süre şuan bende öyle yapıyorum
mutsuz1 Csctr geçmiş olsun cnm, 2 kez benimde oldu kimyasal doğal yolla düştü işte. Şuan stresliyim çevresel baskılar yüzünden.
Daffyy mutsuz1 ilk gebeliğimde 52 ydim şimdiki gebelik kilom 66. Stres önemli evet ama ben bi doktorun takviyesini kullandım ikisnde de. 💐
mutsuz1 Daffyy ben 65 kiloyum şuan , inşallah şansım vardır biraz.evet stres çok yapiyorum çevresel baskı yüzünden. Takviyenizin adı nedir öğrenebilir miyim. Doktor banada yazdı 2 gün önce fiyatı 2.450.
beautiful_ mutsuz1 sağ komple kapanmıştı sol yumurtalık olması hamile kalma olasılığı sıfırdı hatta sırf sağ yumurtalığım çalışmıyordu diye tüp Bebek tedavisi öneren doktor oldu olmadım 6 ay sonra hamile kaldım çok şükür oğlum 4, 5 yaşında pkos kaybolmuş şuan 2. Bebişime kızıma 22+5 haftalık hamileyim
mutsuz1 beautiful_ maşaallah, Rabbim banada nasip etsin inşallah, zorlu süreçten geçmişsiniz, bende tüplere bakıldı 3 kez açıktı. Pkos beni çok yordu, insülin direncim yüksek. Nasıl yapacağim bilmiyorum, zaman kaybetmek istemiyorum
-Cennetkusuannesi- mutsuz1 insülin direnxi yüksek oldupu için ya yumrtlaman geç oluyodur yada kalitesiz vitaminlere ek şeker ilacı kullan doktoruna söyle o zaten düşürüyor eşinde de problem yoksa kalırsın gebe ben öyle düşürdüm ama eşimde problem oldupu için tüp bebeğe yöneldim. Yoksa yumurtlama adet düzenliydi hep.
mutsuz1 -Cennetkusuannesi- şeker ilacı hangisi, yani insulinim 20 , Pkos beni şeker hastası yapar mı?. Korkuyorum valla. Doktor değilsin ama eğilim var demişti. Cuma günü Infertiliteye gidicem, doktora söyleyeyim, insülin ilacı verir mi acaba
-Cennetkusuannesi- mutsuz1 ben diaformin kullanıyorum şeker hastası değilde insülini düşürüyor benim şekerim 78 79 çıkar içmediğimde o insülin değeri normalde 10 ve altı olması lazım bende transfer döneminde bıraktım hemen 19 olmuş pcos yapıyor doktor bana hep kullan bebek istediğin süre boyunca dedi. Tutunmayı da etkiliyormuş çünkü benim diğer bütün değerlerim normal ama insülin yükselince düzenim bozuluyor
beautiful_ mutsuz1 iyi doktorlara gidin derim bazı doktorlar sadece başından sağıyor Rabbim tez vakitte nasip etsin ❤️
mutsuz1 beautiful_ evet çok doktora gittim, özele bile başindan saldılar😞, 2 kez düşük felan, şimdi çok iyi bir doktora denk geldim, takviye yazdı ilgilendi, Allah razı olsun. Senden de Allah razı olsun,, inşallah Hayırlı olsun💕
mutsuz1 -Cennetkusuannesi- demekki benimki ondan dolayıymış, benim insülin 20 . Çok yüksek. Hemen çare bulmam lazım, belki herşey ondan oluyor. 2 kimyasal tutunamama belki ondan., doktor umursar ve inşallah yazar o ilacı