bbaskal kbrkubra İki gebeliğimde de ikili üçlü bütün taramaları yaptırdım hiçte bir sorunla karşılaşmadım gebelikte yapılması gereken tüm testler bence önemli ihmale gelmez
mervea211 kbrkubra ilk gebeliğimde yaptıramamıştım sadece detaylı ultrasona gitmiştim ama doğuma kadar hangi doktora gitsem azar yedim neden yaptırmadın riskli sayılırsın çocuğun nesi var belli değil vs gibi çok rahatsız olmuştum şimdi 12 haftalık gebeyim bugün ikili taramaya gittim o kadar basit bi işlem ki hem bebeğini uzun uzun görüyorsun bilgi alıyorsun hem de sadece bi tüp kan veriyorsun bu kadarcık sonuçlarına da fazla takılma zaten kesin sonuç vermiyo bunu da detaylı ultrason gibi düşünerek git bebeğini gör bilgi al bence 🥰
kbrkubra bbaskal çıkan sonuçlar kesin değil tabiki önlem almak amacıyla bir şeyler yapılıyor mu yoksa sadece bilgi amaçlı mı
Bereninannesi Tarama testleri tabiki yaptırın önemli testler bunlar ama ben sadece ikili yaptırmıştım 3lü 4lü yaptırmadım
bbaskal kbrkubra Çıkan sonuçlar belli bir risk düzeyindeyse yapılıyor benim iki gebeliğimde de çıkan sonuçlarım düşük riskliydi ve zaten detaylı usgde de tek tek bebeğin bütün organları kontrol ediliyor çok şükür bir sorunla karşılaşmadım
Gamzesan İlk çocuğumda hepsini yaptırdım bu hamilelipimde 11 haftada 2 li tarama yaptırdım 12 + 2 yiz sonuçlar temiz bir de 5 ayda detaylı ultrason yaptırırım o kadar isteyen yaptıra bilir doktorunuz tavsiye ediyorsa yaptırın derim benim ki gerek duymadı
dilarakadir0853 Ilk hamileligimde 2.li tarama yaptirmistim temiz cikinca 3lü yaptirmasanda olur demisti doktorum.diger tum testleride yaptirmistim simdi 10 haftalik hamileyim bundada yaptircam herseyi.bence yapilmali ya hersey sonucta bir kan veriyoruz yani.
kbrkubra buketdeniz19 tercihe göre ikisi de yapılabilir o halde değil mi fetal için hafta beklemek zorunda değiliz galiba
buketdeniz19 kbrkubra 11. Hafta canım fetal dna özele giriyor doktor broşür veriyor kendin arayıp konuşuyorsun fiyatı biz nevagende 14.000 tl ye yaptırmıştık doktorum oranın broşürünü vermişti
kbrkubra mervea211 ne kadar güzel anlatmışsın, içim rahatladı biraz daha 🥹 Şu dönemler hep bir diken üzerindeyiz oysa biraz akışına bırakıp rahatlasak daha kolay olacak gibi ☺️ 2 hafta var aramızda, teşekkür ederim sağlıkla al inşallah bebişini kucağına 🥰🥰